Covit sonrası Adet gecikmesi yaşayan varmı

kumsal-45

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
351
262
303
Merhaba, Nisan sonunda Covit oldum. Haziran'ın sonunda tam iyileşme sağlandı. Herhangi covit ilacı kullanmadım ama 30 yıldır hiç şaşmayan adet'im 2 ay gelmedi, sonra yine 2 aydır yok. Bu hafta doktora gideceğim. Covit sonrası Adet gecikmesi ve aşırı saç dökülmesi yaşıyorum. Merak ettim Covit geçiren başkaları da aynı şeyi yaşadımı .

Merhaba, Nisan sonunda Covit oldum. Haziran'ın sonunda tam iyileşme sağlandı. Herhangi covit ilacı kullanmadım ama 30 yıldır hiç şaşmayan adet'im 2 ay gelmedi, sonra yine 2 aydır yok. Bu hafta doktora gideceğim. Covit sonrası Adet gecikmesi ve aşırı saç dökülmesi yaşıyorum. Merak ettim Covit geçiren başkaları da aynı şeyi yaşadımı .
ben yasamadim ama yasayan cok duydum

Ağustosta covid oldum ben de. Adet duzensizigim oldu ama geçikme şeklinde değil, erken oluyorum ben de.
Ağustosta adetim bitince covid oldum. Covid bitince tekrar adet oldum 20.günde. Bu ay da 24.gün oldum. Sanırım artık böyle olacak düzenim.
Saç dökülmem öncesinde vardı, nisanda kürtaj olmuştum neden bilmiyorum kurtajdan sonra çok saç dokulmesi oluyor bende, ama covidle beraber arttı iyice gibi. Avuç avuç dökülüyor diyebilirim.

Bu arada covid geçiren ya da covid aşısı olan birçok kişide adet düzensizlikleri olabiliyor.

Merhaba, ağustos 2021 ayında covid oldum. Ağır geçirdim. Daha hastaneye yatışımın ilk hecesi adet oldum ve 10 gün erken gelmişti. Taburcu olduktan sonra, 25. Gün adet olmam gerekiyordu gecikti. Şuanda 2.dönem adet gecikmesi sürecindeyim. Hastanede yattığım süre içinde almış olduğum ağır serum kortizonlar yüzünden gecike oluyor diyor doktor. Taburcu olduktan 20 gün sonra değerlerimin kontörlü İçin dahiliyeye gittim. Herşey yolunda çıktı çok şükür. Adet gecikmemi bahsettim ve doktor 2-3 dönem beklememi ve sonrasında kadın doğuma gitmemi söyledi. Kadın doğum doktorumla geçen hafta konuştum ; covid hastalığını ağır geçirenlerde genelde adet gecikmesi yaşandığını söyledi. Ve 10 gün daha bekleyip öyle görüşelim dedi. Açıkçası fiziken tüm adet belirtilerini yaşıyorum,ilk dönem gecikmesi esnasında da yaşadım ama bir türlü kanama olmuyor. Çok gergin oluyorum , vücudum çok gergin. Tatlı yeme isteği bir türlü son bulmuyor . Sağlıklı günlerimde adet oldum diye dudak kıvırdığım günlerim için çok pişmanım. Tekrar eski düzenli günlerime dçnmeyi çok istiyorum , inşallah normale dönerim .
Çok detaylı yazdım kusura bakmayın, ama paylaşmak istedim, gecikme yaşayan bayanlar var ise , lütfen endişe etmeyin sanırım herkeste oluyor.

Back
X