- 25 Ekim 2018
- 3.833
- 6.898
- 158
- Konu Sahibi Thallosofili
-
Evet aradim sinif icinde kisi sayisini azaltmislar,online degil.Şu ortamda güvenilirligi ve daimligi şüpheli.Para bile yanabilir.Ertelemek en mantiklisi,tesekkur ederim.direksiyon derslerinde kurs dikkatli davranıp arabaya 1'er öğrenci alsa bile o hoca mecburen yan koltukta oturuyo ve her gün onlarca kişiyle muhattaplar.Eğer izole bir hayatınız varsa ertelesin.Teorik dersleri de online yapan tek tük duydum gerisi kişi azaltıp çağırıyo sınıfa topluyo.Tedbir kapsamında yakında yeniden kapatılma ihtimali var bi de.Yani isterseniz kursu belirleyip telefon edip bi sorun
Siz nornallesme basladiginda gitmişsiniz. Şu an vakalar ger gecen gün artiyorBen gittim. Haziran başı falandı. Öğrenci sayısını azaltmışlardı, bir de aradaki zamanı uzatmışlardı. Yani bir öğrenciden sonra dezenfekte edip, havalandırıp 1 saat sonra yeni öğrenciyi alıyorlardı. Maske ve eldiven takmak zorunluydu. Bence gidilebilir.Hala tamamen izole misiniz bilmiyorum ama ben hergün işe toplu taşıma ile gittiğim için bana riskli gelmedi. Çünkü zaten işe gidiyorum, metroya biniyorum aynı hesap
Tesekur ederim canım en mantıklısı en önemlı saglıkzeynepp444 Polo33 Evet erteledik .Su sira kurslara güvenmek maalesef zor.Sizlerin de hayirli olsun belgeleriniz.Ilk normallesmede haziranda olsaydi belki ama şu an her sey muamma.Hayirlisi insallah.
Allah razı olsun darısı size İnşaAllahzeynepp444 Polo33 Evet erteledik .Su sira kurslara güvenmek maalesef zor.Sizlerin de hayirli olsun belgeleriniz.Ilk normallesmede haziranda olsaydi belki ama şu an her sey muamma.Hayirlisi insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?