Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence şuan hamile olsanız bile o kadar yukarıda olmaz bebek rahim baya aşağıda çünkü. Bebek olsaydı röntgen çeken kişi söylerdi. Çok saçma yani sorunuz imkansız o şeyin çocuk olması.Kızlar hamile olup olmadığımı bilmiyorum bugün öyle bişey yoktur diyerek röntgene girdim ve baktığımda çok ilginç bir de siz bakın bebek mi başka bişeymi 1 hafta adet gecikmem var işaretlediğim yeri yakınlaştırıp bakarsanız çözemedik yardım lütfen :) bebek mi değilmi
Böyle bebek olmaz yalnız. Bu daha çok kardan adamKızlar hamile olup olmadığımı bilmiyorum bugün öyle bişey yoktur diyerek röntgene girdim ve baktığımda çok ilginç bir de siz bakın bebek mi başka bişeymi 1 hafta adet gecikmem var işaretlediğim yeri yakınlaştırıp bakarsanız çözemedik yardım lütfen :) bebek mi değilmi
Arkadaşım hemşireyim ben fark etmedim regl tarihinin geçtiğini düzgünce sormuşum düzgünce cevao ver yoksa da kendine sakla düşünceniAyrıca bu kaçıncı hamilemiyim konusu. Gidip 5 liraya bi test alıp yapın artık da kknü rahat bırakın 1 hafta gecikitim yazmışsınız röntgenden hamilemiyüm diye soruyorsunuz. Bu kadar cahil olmayın ya.
Hemşire misin? Ben şok. Kimlerin elindeyiz yarabbiArkadaşım hemşireyim ben fark etmedim regl tarihinin geçtiğini düzgünce sormuşum düzgünce cevao ver yoksa da kendine sakla düşünceni
Gerçekten hemşire misiniz ya vay halimize o zamanArkadaşım hemşireyim ben fark etmedim regl tarihinin geçtiğini düzgünce sormuşum düzgünce cevao ver yoksa da kendine sakla düşünceni
Nasil hemsiresiniz anlamadim.Arkadaşım hemşireyim ben fark etmedim regl tarihinin geçtiğini düzgünce sormuşum düzgünce cevao ver yoksa da kendine sakla düşünceni
Hemşiresiniz ve rahmin omurganızda olduğunu mu düşünüyosunuz gerçektenArkadaşım hemşireyim ben fark etmedim regl tarihinin geçtiğini düzgünce sormuşum düzgünce cevao ver yoksa da kendine sakla düşünceni
Hemşireymiş ya kendisi alsın kanınıNasil hemsiresiniz anlamadim.
Hadi 4-5 haftalikdir diye bekliyorsunuz. Hic o isaretlediginiz yerdeki kadar buyuk olur mu Allah askina ? Kan verseydiniz daha mantikli
Hangi hastanede çalıştığını öğrensek de gitmesekT
Ay delircem. Bi de hemşireyim diyo anatomi bilgisi 0 bile değil. Eksi 100 filan.
Kesinlikle.Hangi hastanede çalıştığını öğrensek de gitmesek
O yetenek var bence kendisindeHemşireymiş ya kendisi alsın kanını![]()