Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciddi soruyorum, bu konuyu dalga geçmek için mi açtınız?Kızlar hamile olup olmadığımı bilmiyorum bugün öyle bişey yoktur diyerek röntgene girdim ve baktığımda çok ilginç bir de siz bakın bebek mi başka bişeymi 1 hafta adet gecikmem var işaretlediğim yeri yakınlaştırıp bakarsanız çözemedik yardım lütfen :) bebek mi değilmi
Helal olsun bide hemşireyim diyorsun zaten bana diyecek başka söz bırakmadınArkadaşım hemşireyim ben fark etmedim regl tarihinin geçtiğini düzgünce sormuşum düzgünce cevao ver yoksa da kendine sakla düşünceni
Neden buraya yazmak yerine bı doktora gitmeyi düşünmüyorsunuz . Bı de 1 hafta geçmiş adetiniz nasil cesaret edip röntgen cekindiniz anlamış değilim.Kızlar hamile olup olmadığımı bilmiyorum bugün öyle bişey yoktur diyerek röntgene girdim ve baktığımda çok ilginç bir de siz bakın bebek mi başka bişeymi 1 hafta adet gecikmem var işaretlediğim yeri yakınlaştırıp bakarsanız çözemedik yardım lütfen :) bebek mi değilmi
Aha kız bayılacak şimdi hemşire olduğunu okuyuncaCiddi soruyorum, bu konuyu dalga geçmek için mi açtınız?![]()
Hemsire o. Doktora ne gerek var allaseenNeden buraya yazmak yerine bı doktora gitmeyi düşünmüyorsunuz . Bı de 1 hafta geçmiş adetiniz nasil cesaret edip röntgen cekindiniz anlamış değilim.
Hemşire olmanız, bu konuyu açmış olmanızdan daha çok şok etti beni şu an açıkçası. Üzgünüm ama gerçekten öyle. Dalga geçmiyorumArkadaşım hemşireyim ben fark etmedim regl tarihinin geçtiğini düzgünce sormuşum düzgünce cevao ver yoksa da kendine sakla düşünceni
Hemşire ama torpilli olsa gerekHemsire o. Doktora ne gerek var allaseen
Radyasyonu fazla damaltmışRöntgende dalgalanma var bozulmuş gibi.
DoktoruumEski konularından birini silmişti. Şikayet ettim. Banlandı hemşire hanım![]()
Rahim tamda o bölgede dimi evet ya insan anatomisini bir daha baştan yazmaları lazimmKızlar hamile olup olmadığımı bilmiyorum bugün öyle bişey yoktur diyerek röntgene girdim ve baktığımda çok ilginç bir de siz bakın bebek mi başka bişeymi 1 hafta adet gecikmem var işaretlediğim yeri yakınlaştırıp bakarsanız çözemedik yardım lütfen :) bebek mi değilmi
Hemşire olamaz mi yani so what ? Anatomi dersi almalisin hanfendidenEski konularından birini silmişti. Şikayet ettim. Banlandı hemşire hanım![]()
Ben oyuncak ayıcık gördüm amaBöyle bebek olmaz yalnız. Bu daha çok kardan adam️
Şaka mi buArkadaşım hemşireyim ben fark etmedim regl tarihinin geçtiğini düzgünce sormuşum düzgünce cevao ver yoksa da kendine sakla düşünceni