Merhaba kararsız kaldıgım için çözemedigim için bu forumu açıyorum.ailemden uzakta büyük bir şehirde yaşıyorum tek eglencem arkadaş oturmalarımız.yoksa yalnızım.bir oturma ayarladı yakın arkadaşım ve tamemen yıllardır tanıdıgımız sevdigimiz kişilerden oluşan grubun dışında olup benimde asla görüşmem dedigim kişiyi arkadaşım güne çagırmış ve defalarca aynı ortamda bulunmam dedigim halde ki hiç alakasız ortamlara bile çagırıyor bende çok üzüldüm çünlkü gerçekten o kişiyle aynı ortamda olmak beni çok geriyor.ve arkadaşıma dedim ki tam olarak ögren güne giriyorsa ben yokumm dedim.sonra da daha çok sinirlendim bu bana karşı saygısızlık yani bana gelme demek gibi birşey.acaba günden tamamen mi çıksam o kişi gelsede gelmesede çünkü o kişiden ziyade arkadaşaım tavrı beni çok gerdi.çok karsız kaldım ve cidden çok üzülüdm.fikirlerinize ihtiyacım var
açıkçası ben istemediğim bir kişi ile aynı ortamda olmam ve gün dediğiniz olayda sanırım para ile yürüyen birşey.konuşmadığım bir kişinin parasının bana gelmesi yada benim paramın ona gitmesini hiç istemem.Eğer gündekiler bunu bile bile o kişiyi çağırıyorlarsa beni istemediklerini düşünürüm.Lütfen yazdıklarımı yanlış anlamayın sizin yazdıklarınıza göre cevap verdim sadece.
arkadaşınıza niye sormadınız.Bence güzel bir üslupla niye onu çağırdığını sorabilirsin.Mantıklı bir açıklaması vardır elbet.Eğer kafana yatmazsa katılmazsın olur biter,senden kıymetli mi?
sordum neden çagırdıgını o da bana cevap olarak bir başka arkadaşın onunda girmesini istedigini söyledi(o arkadaş da benim o kişiyi istemedigimi biliyor)ve bana çagıracagız diye bile sormadan direkt çagırmış.
Bence güne girmeyin . İlerleyen zamanlarda sinirleriniz bozulabilir . Ayrıca ; arkadaşlarınızın bu durumu bilerek , diğer bayanı da ortamınıza çağırıyorlarsa , çağıran arkadaşlarınızla ilişkilerinizide bir gözden geçirmenizi öneririm .
benim asıl üzüldügüm nokta benim hislerimi hiç umursamadan veya günden çıkma ihtimalimi hiç göz önünde bulundurmdan o kişiyi çagırmaları.açıkcası o kişiyle aynı ortamda olmaktan çok beni hesaba almamaları ve beni kaybetmekten korkmamaları beni üzdü.onlara ne diyecegimi tam olarak bilemiyorum.
Arkadaşlarınıza , onların bu dawranışlarının sizi incittiğini we güne girmenizin mümkün olmadığını uygun bir dille belirtmelisiniz .
Arkadaşlarınızı , beni kaybetmekten korkmuyorlar diye hemen suçlamayın . O bayanda onların arkadaşları we siz o bayanla görüşmek istemiyorsunuz diye ; onlarında , o bayanla ilişkilerini kesmeleri gerekmiyor değil mi . Bazen empati yapmak gerekli
ben dışlamalarını istemiyorum onu çagırdı diye kaç ortama girmedim bir çok gezmeye gitmedim ama rica ettim bu gün özel benim için lütfen çagırma o varsa ben yokum aynı ortamda olamam diye aylar öncesi söyledim gün kurulalı bir kaç ay oldu.ama şimdi çagrıldı..
ne kadar canını yakmıştır bu durum değil mi? altı üstü bi tek eğlencen var o ortama da senin istemediğini bildikleri halde birini çağrıyorlar bende beni istemediklerini yada gelmezsen gelme gibi bi durum düşünürüm ama bu durum da canımı çok sıkar ya niye dış kapının mandalı kişiler bizi bu kadar üzebiliyor canımızı sıkabiliyor niye buna izin veriyoruz??