Çözemiyorum kilitlendim !yardım!

Martiucusu01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
7
0
1
Eşimi çok seviyorum.Karşı apartmanda beş para etmez bir kadına baktığını ..onu görmek için ortamlarda bulunduğunu farkettim ...bunu ona söyledim kabul etmedi ..benim hakkımda sürekli kötü düşünüyorsun huzurumuzu kaçırıyorsun diye beni suçladı ...Kadın biraz yollu eşimi ayartmaya çalışıyor endişesi içinde kaldım uzun süre ..eşim artık benim yanımda asla onunla olacak ortamlarda bulunmuyor ama ben sürekli ben olmadığım zamanlarda onun gözlüyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum.birde böyle bir kadına baktığı içinde onu sevsemde ona karşı bütün düşüncelerim değişti...çok kızgınım ve böyle bir kadına nasıl bakar ...o zaman beni sevmiyormuş..o da eğlence peşindeymiş diye düşündükçe eşimle anlaşmazlıklarımız artıyor.kavga edip duruyoruz...sizce ne yapmalıyım?onu hiç affedemiyorum...karşı apartmanı gördükçe sinirlerim oynuyor ..hayatın tadını kaybettim ...lütfen yardım edin...

Eşim eve gelme gitme saatleri her zaman bellidir.Telefonunda şifre yok ama.sürekli internette dolaşır.çevreme sorduğumda o böyle bişey yapmaz kıskançlık ediyorsun diyorlar.10 yıllık evliyiz bu tarz durumlar için pek çok kez kavga ettik.Beni çok bunaltıyorsun diyor artık.bende beni sevmediğini ve aldattığını ama gizlediğini düşünüyorum sürekli bulduğum bir kaç zayıf emareye güvenerek.Bununla ilgili yenemediğim bir inanç var içimde.Eşim bana çok düşkündür .Sürekli herşeyi beraber yaparız.bekarken başka kadınlarla görüşsem ruhun duymaz demişti bana.Ondan mıdır neden sürekli böyle düşünüyorum.Hiç bir şey olmasa karşıdaki kadını düşünüp bak ona baktı İşte deyip üzüntüye kapılıyorum.Tedavi Almam gerektiğini düşünüyor.Sizce ne yapmalıyım?Lütfen görüşlerinizi yazarsanız çok sevinirim.

bence ordan taşının
Teşekkürederim cevabınız için.Eşimde taşınalım dedi ama Bebek küçük bu yüzden taşınmak istemiyorum.Birde burada en fazla iki yıl kalacaz sonra zaten il dışı taşınmamız Lazım.durmadan taşınmak İstemiyorum.bebeğimi bırakabileceğim güvenli bir komşu var

bence ordan taşının
Teşekkürederim cevabınız için.Eşimde taşınalım dedi ama Bebek küçük bu yüzden taşınmak istemiyorum.Birde burada en fazla iki yıl kalacaz sonra zaten il dışı taşınmamız Lazım.durmadan taşınmak İstemiyorum.bebeğimi bırakabileceğim güvenli bir komşu var

Aslında eskiden kadınla aynı ortamı paylaştığını hissetmen bile kuruntu idi, artık güvenmiyorum diyorsunuz.

Belki de herşey hayaldir hepten.

Kendini bilmek sorunu yarı yarıya çözmektir.

emin misiniz? kuruntu yapıyor olmayasınız..
Eşimde böyle olduğunu söylüyor.Bu senin hüsnü kuruntun diyor hep.Eşimin birde ciddi metabolik bir rahatsızlığı var.Ben kendi derdime düştüm işim olmaz öyle şeylerle diyor.Ama Brn gördüğüm bazı sahneleri hiç aklımdan çıkaramıyorum.Mesela birbirlerine gülümseyerek perde çekişlerini,kadının ne zaman karşılaşsak gözünün eşimin üzerinde oluşunu, kendisi ev hanımı sürekli balkonda biz balkona çıksak direkt gözü bizşm balkonda ,hatta eşim balkondayken ben yanına gelirsem direkt içeri kaçıyor .bu gibi şeyler..şahit olduklarım.bunlar iyi ayak bir aile değil .sürekli polisle işleri oluyor .bir tanıdığımızla polislik oldular eşimde gitti .ordan geldiler sokaktan yukarı çıkmadılar..eşimde o kadında..saatlerce çocuk oynattılar sokakta..karşılıklı oturarak...eşim çok yorgun olmasına rağmen .kadında bir hareketler bir bakışlar anlatamam..bilemiyorum ya sizce kuruntu mu bunlar

Aslında eskiden kadınla aynı ortamı paylaştığını hissetmen bile kuruntu idi, artık güvenmiyorum diyorsunuz.

Belki de herşey hayaldir hepten.

Kendini bilmek sorunu yarı yarıya çözmektir.
Kesinlikle.kuruntu ise de bundan kurtulmak istiyorum ama olmuyor .hiç aklımdan çıkaramıyorum.nasıl kurtulurum.eşime nasıl güvenirim?nasıl unuturum?eşimin bana bakış açısı bşle değişti .yanımda sürekli kendini kontrollü hissediyor.mutsuzdur eminim.bu bakış açısını nasıl değiştiririm?fikriiniz var mı?

Kesinlikle.kuruntu ise de bundan kurtulmak istiyorum ama olmuyor .hiç aklımdan çıkaramıyorum.nasıl kurtulurum.eşime nasıl güvenirim?nasıl unuturum?eşimin bana bakış açısı bşle değişti .yanımda sürekli kendini kontrollü hissediyor.mutsuzdur eminim.bu bakış açısını nasıl değiştiririm?fikriiniz var mı?

Öncelikle sen kendini tutmalısın bence yani kocan rahatsızsa onu rahatsız etmei kendini duygularını ikinci plana atmayı dene.

İçinden ya sabır çek,

Bu tarz takıntılardan kurtulmak için eft diye bir yöntem var, bende çoook çoook etkili oluyor sende denemelisin.

şuradan okuayrak bilgi alabilirsin

http://psikoloji.gen.tr/forum/serbe...endinize-nasıl-uygularsınız-nelere-faydalıdır

Öncelikle sen kendini tutmalısın bence yani kocan rahatsızsa onu rahatsız etmei kendini duygularını ikinci plana atmayı dene.

İçinden ya sabır çek,

Bu tarz takıntılardan kurtulmak için eft diye bir yöntem var, bende çoook çoook etkili oluyor sende denemelisin.

şuradan okuayrak bilgi alabilirsin

http://psikoloji.gen.tr/forum/serbest-bölge/her-telden/1466-eft-nedir-kendinize-nasıl-uygularsınız-nelere-faydalıdır
Teşekkürederim.Bu yöntemden biraz haberdarım .Devamlı yapamıyorum .yçuygulandıpında etkili bir yöntem olduğunu okumuştum.Tekrar bakayım.

Back
X