Arkadaşlar merhaba genetik dökülmeyle mucalede ediyorum. Seboreik dermatit im de var aynı zamanda saçımda kepeklenme oluyor yazin geçiyor kisin artıyor. Ben deli gibi araştıriyorum. Neden olabilir genetik diye geçilemez diyorum bilmiyorum ailemde de aynı sorun var. Instagram dan Ayşegül Çoruhlu yu takip ediyorum. Alkali beslenmeyle bir çok hastalıktan kurtulan var. Yani kısacasi daha çok yesiillik ağırlıklı yiyerek vücudun kendisine yardım etmesini kolaylaştırmak. Bı kaç yabancı site de bu bizim dokulmeye sebep gösterilen dht hormonunun asidik oldugundan, alkali vücutta etkisini yitirebildigine dair biseyler okudum. Sonuçta bu dökülme genelde ergenlik zamanları başlar hormonların arttığı sıralar, acaba vücudu alkali tutarak bir dengeleme yapılabilir mi diye düşünmeye başladım. Çok biyoloji bilgim yok acikcasi ama arastiriyorum araştıriyorum doğal yolla tedavi arıyorum yani henüz tıp buna çare bulamamis. Denemekten bişey çıkmaz. Tabi kendi tezimi çürütmek gerekirse o kadar beslenemeyen ne bileyim çer çöp yiyen insanda deli gibi saç var ama şöyle de bakmak lazım şeker hastasi bir insanın beslenmesine dikkat etmesi gibi belki de. Alkali beslenmeyi deneyen var mı acaba?