Çözüm bulamamak

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Kızlar merhaba ben ilçede 10 senedir çalışıyordum bu arada kendi doğduğum büyüdüğüm yer .Dedikodusuydu ,yaşadiğim bazı problemlerdi derken kararsızlık içinde tayin istedim il merkezine ve oldu .Ancak 1.5 ay oldu hala alışamıyorum buraya işyerim aşırı yoğun kendi pozisyonumdan daha alt pozisyon oldu sürekli pişmanlık duygusundayım ne yemek yemek istiyorm ne başka birşey ölü gibiyim çok değişime kapalıyim ya :( pskiyatriye gittim ilaç verdi aynı zamanda doktroum terapistmis ama ben bir fayda göremedim gerçi bir kere gittimde devam edeceğim bu arada. Ama sanırım insanin kafasinda bitiyor doktorum sosyalleş sadece ilaçla olmaz dedi eskiden sevdiğin şeyleri zorlada olsa yap dedi ama ben başaramadim bir türlü günlerim burda iyce kötü oldu ailemde sürekli gidip geliyor aslinda yok bi faydasi olmadi sürekli aklimda geri dönmek var ama istesem dönebilirmiyim muamma birde dönsemde bu sefer herkes aa geri döndü yapamadı diycek .Ben bu durumu nasıl atlatırim :(

bence daha çok yeni biraz daha zaman tanıyın orada bi çevre oluşturmaya bakın anlaşabildiğinğz eğlendiğiniz birileri olursa yoğunluk sizi çok etkilemez

Kızlar merhaba ben ilçede 10 senedir çalışıyordum bu arada kendi doğduğum büyüdüğüm yer .Dedikodusuydu ,yaşadiğim bazı problemlerdi derken kararsızlık içinde tayin istedim il merkezine ve oldu .Ancak 1.5 ay oldu hala alışamıyorum buraya işyerim aşırı yoğun kendi pozisyonumdan daha alt pozisyon oldu sürekli pişmanlık duygusundayım ne yemek yemek istiyorm ne başka birşey ölü gibiyim çok değişime kapalıyim ya :KK43: pskiyatriye gittim ilaç verdi aynı zamanda doktroum terapistmis ama ben bir fayda göremedim gerçi bir kere gittimde devam edeceğim bu arada. Ama sanırım insanin kafasinda bitiyor doktorum sosyalleş sadece ilaçla olmaz dedi eskiden sevdiğin şeyleri zorlada olsa yap dedi ama ben başaramadim bir türlü günlerim burda iyce kötü oldu ailemde sürekli gidip geliyor aslinda yok bi faydasi olmadi sürekli aklimda geri dönmek var ama istesem dönebilirmiyim muamma birde dönsemde bu sefer herkes aa geri döndü yapamadı diycek .Ben bu durumu nasıl atlatırim :KK43:
Milletin lafına kulağınızı tıkayıp içinizden geleni yaparak.
Hata da olsa sizin sorumluluğunuz altında olsun dış etkenleri bırakın

Kızlar merhaba ben ilçede 10 senedir çalışıyordum bu arada kendi doğduğum büyüdüğüm yer .Dedikodusuydu ,yaşadiğim bazı problemlerdi derken kararsızlık içinde tayin istedim il merkezine ve oldu .Ancak 1.5 ay oldu hala alışamıyorum buraya işyerim aşırı yoğun kendi pozisyonumdan daha alt pozisyon oldu sürekli pişmanlık duygusundayım ne yemek yemek istiyorm ne başka birşey ölü gibiyim çok değişime kapalıyim ya :KK43: pskiyatriye gittim ilaç verdi aynı zamanda doktroum terapistmis ama ben bir fayda göremedim gerçi bir kere gittimde devam edeceğim bu arada. Ama sanırım insanin kafasinda bitiyor doktorum sosyalleş sadece ilaçla olmaz dedi eskiden sevdiğin şeyleri zorlada olsa yap dedi ama ben başaramadim bir türlü günlerim burda iyce kötü oldu ailemde sürekli gidip geliyor aslinda yok bi faydasi olmadi sürekli aklimda geri dönmek var ama istesem dönebilirmiyim muamma birde dönsemde bu sefer herkes aa geri döndü yapamadı diycek .Ben bu durumu nasıl atlatırim :KK43:
Çıkmışsınız bir yola, dönmeyin.

Taşındığımızda nasıl ki hemen yeni mekana alışamıyorsak, bu da bir geçiş süreci. Ben bi zamanlar taşıdığımız eve girince 1.5 ay sürekli baş ağrısı çektim. Bir şekilde bünyeye yansıyor ama alışılıyor.

Ha baktınız o kadar alışmaya çalışmanıza rağmen olmuyor, o zaman yer değişikliği yaparsınız.

Konfor alanımızda çıkmışsınız ve beklediğiniz gibi gitmemiş.
Bu durumu tek başınıza açtığınızda kendinizi gerçekleştirmiş olacaksınız olay bu açıdan bakarsanız yaşamaktan da keyif almaya başlarsınız diye düşünüyorum.

Daha çok erken vazgeçmek için. En kısa psikolojik tedavi bile 6 ay sürer, ilacınızın etkilerini yeni göreceksiniz, rahatlayıp daha net düşüneceksiniz. Bu arada çevrenizi tanıyıp yeni arkadaşlar, hobiler edineceksiniz. Kendinize zaman verin.

Bu kadar kötü olduysanız bence geri dönün ya da çalışmayın. İş hayatı bu. Bugün burada çalışırız yarın çok farklı bir yerde.

Olabilir yani. Herkes iş hayatında çok mutlu olmayabilir.

Çıkmışsınız bir yola, dönmeyin.

Taşındığımızda nasıl ki hemen yeni mekana alışamıyorsak, bu da bir geçiş süreci. Ben bi zamanlar taşıdığımız eve girince 1.5 ay sürekli baş ağrısı çektim. Bir şekilde bünyeye yansıyor ama alışılıyor.

Ha baktınız o kadar alışmaya çalışmanıza rağmen olmuyor, o zaman yer değişikliği yaparsınız.
O kadar zorluyorum ki kendimi ama nebileyim bakalım öyle yaparım artık teşekkür ederim

Daha çok erken vazgeçmek için. En kısa psikolojik tedavi bile 6 ay sürer, ilacınızın etkilerini yeni göreceksiniz, rahatlayıp daha net düşüneceksiniz. Bu arada çevrenizi tanıyıp yeni arkadaşlar, hobiler edineceksiniz. Kendinize zaman verin.
İnşallah ilacın etkisini görürüm .iş ortamindakileri hiç sevemedim ama başka nasil arkadaş edinirim artik bilemedim

Bu kadar kötü olduysanız bence geri dönün ya da çalışmayın. İş hayatı bu. Bugün burada çalışırız yarın çok farklı bir yerde.

Olabilir yani. Herkes iş hayatında çok mutlu olmayabilir.
Bende geri dönmek istiyorum ama alacağim tepkileri biliyorum eminim dalgaya alcaklar ve eski işyerimdekilerde sıkıntılıydı ama kendi memleketim olduğu için rahattim yinede bakalım nolacak yani dönmek istediğimde verecekelride muamma

İnşallah ilacın etkisini görürüm .iş ortamindakileri hiç sevemedim ama başka nasil arkadaş edinirim artik bilemedim
Daha çok erken değil mi? Belki de çok net değildi kararınız, içinizde belliler vardı o yüzden önyargılı bakıyor olabilir misiniz? Biraz zaman verin kendinize, hiçbişey bir anda olmuyor, zamanla değişen bişey olmazsa geri dönmeyi düşünseniz daha iyi olmaz mı?

Daha çok erken değil mi? Belki de çok net değildi kararınız, içinizde belliler vardı o yüzden önyargılı bakıyor olabilir misiniz? Biraz zaman verin kendinize, hiçbişey bir anda olmuyor, zamanla değişen bişey olmazsa geri dönmeyi düşünseniz daha iyi olmaz mı?
Evet erken ama dönmek isteyince verceklermi bir o var 2. side alacağim tepkiler isyerindekiler oh çekecek kişielr memleketimdekiler anlayacaģiniz iyi bir karar verememişim :(

Evet erken ama dönmek isteyince verceklermi bir o var 2. side alacağim tepkiler isyerindekiler oh çekecek kişielr memleketimdekiler anlayacaģiniz iyi bir karar verememişim :KK43:
Erken olduğu için olmama ihtimali var bence. Biraz zaman verin kendinize, hiç değilse 6 ay. Baktınız yine olmuyor o zaman sönmeyi düşünün. İnsan yeni bir eve taşınınca bile alışması zaman alıyor, bütün düzeniniz değişince zamana ihtiyacınız olması normal değil mi?

Erken olduğu için olmama ihtimali var bence. Biraz zaman verin kendinize, hiç değilse 6 ay. Baktınız yine olmuyor o zaman sönmeyi düşünün. İnsan yeni bir eve taşınınca bile alışması zaman alıyor, bütün düzeniniz değişince zamana ihtiyacınız olması normal değil mi?
Tabiki normal ama bu kadar fazla üzgün olmam normal değil ben birşeyi anladımki yalnızlık hiç bana göre değilmiş :(

Back
X