Yetiştirilmek üzere eleman arayan iş ilanlarına bakın. Yaşınız çok küçük değil ama bazı kuaför salonları da işi bilmeyen kişileri çay ve temizlik elemanı olarak alıp işi öğretebiliyorlar. Yatılı bebek bakıcılığı ya da yaşlı bakıcılığı da düşünebilirsiniz. Hem kalacak yer sorununuz olmaz.Ancak ücretsiz kurs bulamıyorum
Çok üzüldüm, aıle ne kadar onemlı ya.. Bu nasıl vıcdan anlamadım.Selamlar.30 yaşında aile sevgisi hiç görmemiş bekar bir bayanım.Annem ve abilerim kız çocuklarını hiç sevmezlerdi.4 tane ablamı 18 yaşlarından önce berdel karşılığı istemedikleri adamlar ile zorla evlendirdiler.Benim de anne ve babamın bakımı üstlenmem için evlenmemi engellediler.10 yıl kanser hastası babama,8 yıl kadar da aşırı kuralcı ve agresif anneme baktım.Yanlız ne kadar fedakarlık yaptıysam aileme yaranamadım.Bu yaşımda bile hem annemin,hem de abilerimin şiddetlerine maruz kaldım.En son abim tuğlalar ile saldırınca mecbur polis çağırarak evden kaçtım.Yaklaşık 20 gündür eşyalı bir evde başka şehirde kiracıyım.Maddi olarak çok zor durumdayım.Ailem bu yaşıma kadar okutmadıkları ve çalıştırmadıkları için açıkçası nerden,nasıl başlayacağımı bilmiyorum.Kuaförlük kursuna giderek bu meslekte ilerlemeyi istiyorum.Ancak ücretsiz kurs bulamıyorum.Halk eğitim kursları da geç başlayacak.Bana bundan sonra para kazanmam için önerilerde bulunur musunuz?Mesela ne yaparsam kira ve yemek paramı çıkarabilirim?
En iyi bildiğin işi hasta bak,temizlik yap bir kuaföre çırak olarak gir.Selamlar.30 yaşında aile sevgisi hiç görmemiş bekar bir bayanım.Annem ve abilerim kız çocuklarını hiç sevmezlerdi.4 tane ablamı 18 yaşlarından önce berdel karşılığı istemedikleri adamlar ile zorla evlendirdiler.Benim de anne ve babamın bakımı üstlenmem için evlenmemi engellediler.10 yıl kanser hastası babama,8 yıl kadar da aşırı kuralcı ve agresif anneme baktım.Yanlız ne kadar fedakarlık yaptıysam aileme yaranamadım.Bu yaşımda bile hem annemin,hem de abilerimin şiddetlerine maruz kaldım.En son abim tuğlalar ile saldırınca mecbur polis çağırarak evden kaçtım.Yaklaşık 20 gündür eşyalı bir evde başka şehirde kiracıyım.Maddi olarak çok zor durumdayım.Ailem bu yaşıma kadar okutmadıkları ve çalıştırmadıkları için açıkçası nerden,nasıl başlayacağımı bilmiyorum.Kuaförlük kursuna giderek bu meslekte ilerlemeyi istiyorum.Ancak ücretsiz kurs bulamıyorum.Halk eğitim kursları da geç başlayacak.Bana bundan sonra para kazanmam için önerilerde bulunur musunuz?Mesela ne yaparsam kira ve yemek paramı çıkarabilirim?
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ancak, İstanbul için konuşayım. Burda yatılı bakıcı hem çocuk için olur hem yaşlı için gerçekten çok talep var.Genelde bizim kültürümüzde yatılı çalışan az olduğu için Türki Cumhuriyetlerden gelenler bu şekilde çalışıp ciddi paralar kazanıyorlar. Bende oğlumu bu şekilde büyüttüm ve halen büyütüyorum. Genelde çocuk bakımı günlük ev toplama yemek yapıyorlar ama bunları ortalama olarak yapıyorlar, çocuk büyük ise okulda ise zamanları kalıyor. Çocuk küçük ise daha fazla çocuk ile ilgilenme oluyor. İnanın bana ben kendi evim konuşayım evimde ki insan evin prensesi gibi, 5 de gidiyorum sabah, çocuğu 8 de servise veriyor akşam 5 e kadar evde 1 saat evi havalandır topla 1 saat bi sebze yemeği ( 2 gün yetiyor bu yemek) hergün akşama kadar netflix izliyor ki çok güzel paralar kazanıyorlar asgari ücretin 2 katı şeklinde diyim. Düşünebilirsiniz bu seçeneği hasta bakmı da olabilir yatılı. Kira derdiniz de olmaz. Bakıcımın diş macunu derdi bile yok yani o dereceSelamlar.30 yaşında aile sevgisi hiç görmemiş bekar bir bayanım.Annem ve abilerim kız çocuklarını hiç sevmezlerdi.4 tane ablamı 18 yaşlarından önce berdel karşılığı istemedikleri adamlar ile zorla evlendirdiler.Benim de anne ve babamın bakımı üstlenmem için evlenmemi engellediler.10 yıl kanser hastası babama,8 yıl kadar da aşırı kuralcı ve agresif anneme baktım.Yanlız ne kadar fedakarlık yaptıysam aileme yaranamadım.Bu yaşımda bile hem annemin,hem de abilerimin şiddetlerine maruz kaldım.En son abim tuğlalar ile saldırınca mecbur polis çağırarak evden kaçtım.Yaklaşık 20 gündür eşyalı bir evde başka şehirde kiracıyım.Maddi olarak çok zor durumdayım.Ailem bu yaşıma kadar okutmadıkları ve çalıştırmadıkları için açıkçası nerden,nasıl başlayacağımı bilmiyorum.Kuaförlük kursuna giderek bu meslekte ilerlemeyi istiyorum.Ancak ücretsiz kurs bulamıyorum.Halk eğitim kursları da geç başlayacak.Bana bundan sonra para kazanmam için önerilerde bulunur musunuz?Mesela ne yaparsam kira ve yemek paramı çıkarabilirim?
Bence işe küçük şeylerden başlaman gerek bir mağazada çalışabilirsin yada garsonlukla başlayabilirsin yani açıkçası şuan eline ne iş geçerse geçsin yapmak zorundasın biraz kendini toparlayana kadar sonra kademe kademe ilerlersin Allah yardımcın olsunSelamlar.30 yaşında aile sevgisi hiç görmemiş bekar bir bayanım.Annem ve abilerim kız çocuklarını hiç sevmezlerdi.4 tane ablamı 18 yaşlarından önce berdel karşılığı istemedikleri adamlar ile zorla evlendirdiler.Benim de anne ve babamın bakımı üstlenmem için evlenmemi engellediler.10 yıl kanser hastası babama,8 yıl kadar da aşırı kuralcı ve agresif anneme baktım.Yanlız ne kadar fedakarlık yaptıysam aileme yaranamadım.Bu yaşımda bile hem annemin,hem de abilerimin şiddetlerine maruz kaldım.En son abim tuğlalar ile saldırınca mecbur polis çağırarak evden kaçtım.Yaklaşık 20 gündür eşyalı bir evde başka şehirde kiracıyım.Maddi olarak çok zor durumdayım.Ailem bu yaşıma kadar okutmadıkları ve çalıştırmadıkları için açıkçası nerden,nasıl başlayacağımı bilmiyorum.Kuaförlük kursuna giderek bu meslekte ilerlemeyi istiyorum.Ancak ücretsiz kurs bulamıyorum.Halk eğitim kursları da geç başlayacak.Bana bundan sonra para kazanmam için önerilerde bulunur musunuz?Mesela ne yaparsam kira ve yemek paramı çıkarabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?