cozum bulamiyorum?

banahuzurgerek

yalniz kalmayi ogrendim..
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
968
43
43
35
Herkese günaydın arkadaslar...
Benim sorum eşlerinizi nasıl idare ediyorsunuz ben bir yıllık evliyim ve baya sorunlar yaşadık gerçi biz çevresel faktörlerden ötürü sıkıntı yaşadık ama sonucta yaşadık sıkıntı...eşim acayip inat ve sadce kendi solediklerini yaptıklarını doğru bulan biri ve beni aşırı yoruyo artık.. bi kaç gün öncede tartıştık ben soğuğum biraz hala...genelde herkes bu tür olaylara davet kadın yuvayi tutar kocanın. Gönlümü hoş tut tarzı yaklasiyor ama ben hep alttan alıp ezilen kocası vursa da bagirsda kocası affedince eskiye dönen bi kadin olmak istemiyorum hatta tartıştığımız günden bu yana birlikyede olmadık he ben suan kocama yanassam cilve yapsam hemen tartışmayı unutsam en ufak satılmaması bakiyo hemen birlikte oluruz ama o yine eskisi gibibolur biliyrm inat sadece kendi dediği dogru sevgisini pek belli etmeyen biri...siz nasıl astiniz veya böyle durumda eşinize nasıl davranıyorsunuz evliliginizi nasıl oturttunuz.....yazım hataları olduysa kusura bakmayın acayip doluyum

ben evli değilim ama hep alttan alan neden kadın olsun ki ne saçma . her sorun cinsellikle mi çözülcek ?bana düşüncelerin saçma geldi .kim haksızsa özür dilemeli uzatılmamalı bence . eşin sana hükmetmeye çalışıyor bence her dediğim olsun istiyor şımarık çocuklar gibi . ben olsam sallamam . kendi gelir nasılsa barışmak için ..

Her sorun cinsellikle çözülur demedim ki..evet eşim şımarık çocuklar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…