Çözüm nedir?

Lavanta-izmir

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2016
3
0
16
54
Eşimin zor ve yorucu bir işi var.bedenen çalışıyor.elemanı ile sorunlar yaşadı.çıktı işten.yanlız çalıştıgı için ve anlattıgı için yorgunluklarını hemde 7/24. yeni kişi al. Hafiflersin ugrasamam hayır.hem serzeniş dinliyorum.çözüm bulunca kabul etmiyor.her gün karar degiştiyor.başka kendince şeyler üretip başlıyor anlatmaya. çalışma saatleri belli degil.evde oluşu uyuması dinlenmesi yemek kahvaltı ve günün büyük bölümü hep evde.eşimle burun buruna yaşıyoruz.ve ben hep alarm durumundayım.kendime ait bir ev yaşamım yok.kısaca ev ve iş her şey düzensiz.Evdeki düzeni saglamak adına zamanla yarışır hale geldim.bunun yanında

evde işle ilgili telefonlar geldiginde sürekli olumsuz her seyi bana anlatıyor. Bak bu böyle oldu bu para konusu.bu müşteri öyle oldu.Anlatmasada duyuyorum illa.tel kapatıldıgı an başlıyor şikayetler.ince ayrıntı ve tüm detaylar . Tv izlerken bile sesi kısılıyor iş görüşmesi yapıp dinlemek zorunda kalıyorum.işe gittiginde geldiginde olan tüm agrısı sızısı cabası.şikayet şikayet..

para alışverişi yoldaki trafigi en küçük detayı bile sürekli olumsuz negatif şeyleri konuşuyor akıl verincede kendisinin dogru düşündügünü savunuyor.ardından fikir degiştiriyor .çıkış bulamayınca yeni bir detay atıyor ortaya.bunu böyle yapsak daha ii gibi karmaşa içinde kararsız çok zor bir insan oldu.bu arada yeni bir işe giriyor hem eski işini dinliyorum hem yeni iş çözümlerini. bu iş olursa dışarda olucak esnaf olarak ama bu işi açana kadar bu ruh haliyle sanırım ben mahvolacagım çok yorgunum. kararsız ne yapması gerektigini bilmeyen eşle .artık bende ne yapmam gerektigini bilmiyorum.dışardaki bu sorunlarından gına geldi. Sizce ne yapmam lazım bu konuda? uzun oldu anlamanız açısından böyle yazdım kusura bakmayın.

Back