Sivilceli Ciltler çözüm önerilerinizi bekliyorum :( :( :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

smyyeeumitt

sağlıkla gelsin Allah'ım <3
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
572
554
78
33
Meraba kzlar benim sorunum cildimin aşırı yağlı olması kantoronlu sabun kullandm biraz yag oraninda azalma oldu ama sivilcelerim duruyo cok olmasada rahatsz edici durum ilk bakıldiginda dikkat cekiyo ve fondaten kullanmam gerekio kapatmak icin o daha beter goruntu sagliyo :( uzun lafın kısasi sivilce kurutan pratik neleriniz var ama oyle aylar surmesin sonucu almak icin ilk kullanimda etkili bisey olsun artk :( bide gunes lekeleri var elmacik kemigi yerlernde onlar nasil geciyo krem ilac maske ne kullandiniz yazarsiniz insallah hepinizi cok öptm smdiden tesekkur ederim <3

cnm merhaba benim cildim karma ve sivilceliydi. elma sirkesi gül suyu ve limon suyu karışımıyla sivilce siyah noktalardan kurtuldum. burda bi konu açılmıştı gördüm ve denedim 1 haftada yüzüm düzgünleşti, sivilceler ve lekelerinden kurtuldum.
1 er tatlı kaşığı elma sirkesi gül suyu ve limon suyunu karıştırıp yüzüme sürdüm ve 20-30 dk bekledim sonra ılık suyla yıkadım. biraz yanma ve kızarma oluyo ama yıkayınca rahatlıyo. cildin hassassa elinde falan dene istersen.

ben haftada bir iki kez yapmaya devam ediyorum bunu özellikle adet dönemi öncesi sivilceleri önlüyor :)

güneş lekeleri için de süt ve pirinç unlu maske öneririm. ablam kullanıyo burda forumda vardı cilt beyazlaştırma ile ilgili ararsan bulabilirsin ben hatrlayamadım miktarını falan. inş işe yarar sevgiler:KK28:

Meraba kzlar benim sorunum cildimin aşırı yağlı olması kantoronlu sabun kullandm biraz yag oraninda azalma oldu ama sivilcelerim duruyo cok olmasada rahatsz edici durum ilk bakıldiginda dikkat cekiyo ve fondaten kullanmam gerekio kapatmak icin o daha beter goruntu sagliyo :KK43: uzun lafın kısasi sivilce kurutan pratik neleriniz var ama oyle aylar surmesin sonucu almak icin ilk kullanimda etkili bisey olsun artk :KK43: bide gunes lekeleri var elmacik kemigi yerlernde onlar nasil geciyo krem ilac maske ne kullandiniz yazarsiniz insallah hepinizi cok öptm smdiden tesekkur ederim <3

diğer mesajı alıntı yapmamışım üstten okursun artık:oops:
bir de cildin yağlıysa kükürtlü sabun öneririm benim karma ara sıra yıkıyorum iyi geliyor sivilcelerime :)

eğer ciddi bi sivilce probleminiz yoksa düzenli bakımla geçebilir.bilmem kullanıyomusunuz ama cildinize göre iyi bi nemlendirici, temizleme jelini hergün düzenli olarak kullanmanızı tavsiye ederim.benim cildim çok rahatlıyo.herkesin cildine iyi gelen marka farklı ama benimde yağlı bi cildim olduğu için isterseniz öneri yapabilirim.

Mrba canm mutlaka denicem tariflerini cildim hassas oldugu icin uzun süre tutmam bakalm sonucu öncesi sonrasi yaparak atarim :)
diğer mesajı alıntı yapmamışım üstten okursun artık:oops:
bir de cildin yağlıysa kükürtlü sabun öneririm benim karma ara sıra yıkıyorum iyi geliyor sivilcelerime :)

eğer ciddi bi sivilce probleminiz yoksa düzenli bakımla geçebilir.bilmem kullanıyomusunuz ama cildinize göre iyi bi nemlendirici, temizleme jelini hergün düzenli olarak kullanmanızı tavsiye ederim.benim cildim çok rahatlıyo.herkesin cildine iyi gelen marka farklı ama benimde yağlı bi cildim olduğu için isterseniz öneri yapabilirim.
Kafeincim önerini bekliyorum ben 2 cesit yuz temizleyici kullanıyorum yag dengesini düzenleyici losyonlarim sabunlarm var ama anlık yaglanma önlüyo. Belirli zaman sonra tekrar oluşuyo yag sivilceyede etkisi pek olmuyo malesef :/

LR ürünlerini kendim kullanıyorum ve satışını yapıyorum 1 haftada olumlu sonuçlar olmaya başladım lekelerde ve sivilcelerde etkili bilgi almak isteyenler facebook ciciş dolabım ekleyebilir

Back
X