- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.448
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlar .da yaptik in an ki hic fayda etmediIki çözüm var: birincisi aile büyükleri araya koymak. Onlar bir kenara cekip konussunlar. Ikincisi: esin gidip ağzının payını verip, sizden uzak durmasını iyice kafasına sokacak (yani burda şiddet kullanılmıyor tabiki)
Kapatın kapınızı duymayın duysanız da aldırmayın madem taşınamıyorsunuz.
Fransa değil başka mahalleye de taşınamıyorsunuz madem duymazdan gelin.Valla ne dertler var , teyzem böyle yapsa çıkarırım hayatımdan bitti gitti.Çekmeyin şunları ya.Fransaya mi gitsek esim bunu Kabu ediyot ama dusuniyorum guzelim isini yakacagiz seytan kadin yuzunden
Oyle haklisin cnm fazla takiyorum olan bana olacakFransa değil başka mahalleye de taşınamıyorsunuz madem duymazdan gelin.Valla ne dertler var , teyzem böyle yapsa çıkarırım hayatımdan bitti gitti.Çekmeyin şunları ya.
Masala yoldan gecerken pispis bakiyor laf sokuyor. Sonra ne yaparsam takip ediyor. Fransaya doguma gitmistim Masala mahalleye yaymis evi terk ertigimi soylemis herkese oysaki doguma gittigimi biliyor oda frde kalmisti sistemi biliyor. Daha neler neler misagirlige gittim takip etmis geldi sonra gittigimi yere kapida konusuyorlar giderkende ayakkabilarima turkurmus olabilirmi ya sabrettim esim dayanaamadi dil kavgasi ettilsr ama nafile
amaaan bırak takip etsin, istediğini söylesin benim de başımda böyle bi arkadaşım var, uzağımda ama yine de çenesi durmaz, boşver elalemin ağzı torba değil büzesin. belki teyzen olmasa başka biri olacaktı böyle, bu tiplerden kaçılmıyor görmezden gelmek en güzeli. sinir olursan amaçlarına ulaşırlar, aksine kaşın bile kalkmasın, böyle bön bön bak görürsen de tek kelime de etme, arkadaşlarına da ben onla küsüm onun laflarını bana getirmeyin de, bitti de gitti.
Ben olsam yok sayardım. Kendi çapında takılıp dursun bir yerde bıkıp başkasına saracaktır
allah yardımcınız olsun. Akraba illeti de başka oluyorMerhaba arkadaslar size hikayemi anlatsam Roman olur bir cozum bulamiyorum sizce ne yapmaliyim kafam cok karisik. Biz esimle severek evlendik cok sukur bizde bir sorun yok. Sorun teyzem. Ben fransadan turkiyeye gelin geldim. 1 kizimiz oldu cok sukur❣ 3senedir evliyiz .lve teyzem bizimle surekli ugrasiyor. Ayni mahalledeyiz . Iftiralar ediyorr arkamizdan neler neler soyluyor kulagimixa geliyor. Bu durumdan cok sıkıldim bunalimdan cikamadim evlendigimizden gunden beri ugrasiyor biz darginiz bu arada konusmuyorux ama ayni mahallede kaliyoruz .dugun zamaninda cok ugrasti ayirmak istedi o yuzden darginiz . Hal boyle olunca gelecegimizi dusunemiyorum.hep boyle mi olcak ne yapabilirim arada fransaya donmek geciyor ama esimin isi devlet isi kadrolu bozmak istemiyorum dizenimiz de var bilemedim of ne yapsam ev kendimizin kiraya gitmeyi cok dusundum.....
allah yardımcınız olsun. Akraba illeti de başka oluyor