çedene papatya yüreğim Kayıtlı Üye 19 Kasım 2006 1.749 16 683 5 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi çedene #1 evımın kücük olmsı nedenıyle kullanmadıgım çok az kullanımış eşyalarım var ihtıyacı olanlara verebılırım... iki adet yaylı yatak...adin marka...neredeyse hıc kullanılmadı.. atmaya kıyamadım... ayrıca yıne verebılecegım halılarım var... ve bekar evı için gereklı pek çok ıvır zıvırım var...ihtıyacı olanlar buradan ulasırlarsa sevınırım.. ayrıca herhangıbır ücret istemeyecegım... Son düzenleme: 5 Kasım 2009
evımın kücük olmsı nedenıyle kullanmadıgım çok az kullanımış eşyalarım var ihtıyacı olanlara verebılırım... iki adet yaylı yatak...adin marka...neredeyse hıc kullanılmadı.. atmaya kıyamadım... ayrıca yıne verebılecegım halılarım var... ve bekar evı için gereklı pek çok ıvır zıvırım var...ihtıyacı olanlar buradan ulasırlarsa sevınırım.. ayrıca herhangıbır ücret istemeyecegım...
DagCicegi Bir Kızım Olana Kadar... Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2007 8.073 20 683 6 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi çedene #2 Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır.Bilginize ıyi paylaşımlar diliyorum a.s.
B betunn Guru Kayıtlı Üye 8 Mart 2013 279 67 298 Antalya 10 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi çedene #3 D@Ğ ÇİÇEĞİ .!.: Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır.Bilginize ıyi paylaşımlar diliyorum a.s. Genişletmek için tıkla... Bende............
D@Ğ ÇİÇEĞİ .!.: Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır.Bilginize ıyi paylaşımlar diliyorum a.s. Genişletmek için tıkla... Bende............