crinone jel hakkında acil

mavi0

rabbihebliminessalihin
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
1.077
2
158
İstanbul
arkadaşlar bugün eşime eczacı 5-6 ay önce bir bayanın getirdiği crinone jeli ücretsiz vermiş...
ama dolapta saklamamış eczacı...arka tarafta diğer ilaçların durduğu yerde saklamış...
eşime de durum böyle kullanıp kullanmamak size kalmış demiş...
ilacın üstünde +25 derecenin altında saklayın yazıyor...
ne yapayım sizce şaşırdım...eşim bişey olmaz kullan diyor... zor bulduğum bu hamileliği riske etmek de istemiyorum...
ne olur bi fikir verin...:26::26:

Son düzenleme:
canım öncelikle hayırlı olsun hamileliğin allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah.ben bu jelden kullanmadım ama içinin rahat etmiyeceği bişeyi yapma derim.yada dr. ara sor bakalım o ne diyo kullan derse kullan son kullanma tarihine bii bak bakalım havalarda yeni ısındı belki bozulmamıştr ama işte hiç bii şeyi tabiiki riske atma bence dr. ara tatlım...bol şans hamilelik dönemin inşallah çokkkk kolay geçer

arkadaşlar bugün eşime eczacı 5-6 ay önce bir bayanın getirdiği crinone jeli ücretsiz vermiş...
ama dolapta saklamamış eczacı...arka tarafta diğer ilaçların durduğu yerde saklamış...
eşime de durum böyle kullanıp kullanmamak size kalmış demiş...
ilacın üstünde +25 derecenin altında saklayın yazıyor...
ne yapayım sizce şaşırdım...eşim bişey olmaz kullan diyor... zor bulduğum bu hamileliği riske etmek de istemiyorum...
ne olur bi fikir verin...:26::26:

canım ben kullanırken jeli kıştı.onun için ben dolapta falan saklanmadım.ama şimdi havalar sıcak.devlet karşılıyor bu jeli eğer sigortan varsa git sağlık ocağına yazdır.açılmamış paket al onu kullan.boşyere huzursuz olma.gerçi birde şu var yeni alacağında dolapta olmayacaktır.eczanede dolapta saklanan ilaç hiç görmedim.ama yine huzursuz olmaya hiç gerek yok yazdır ve yenisini al bence canım

teşekkür ederim arkadaşlar allah razı olsun....
son kullanma tarihi 2013 müş...
doktorumu aradım onada ulaşamadım...
yenisini almak en mantıklısı galiba...

Back
X