B blutdruck Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2009 42 2 86 Antalya 29 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi blutdruck #1 arkadaşlar crinone jel çok pahalı ama nasıl temin edebiliyorsunuz,hangi teşhişle yazdırıyorsunuz yardım lütfen
arkadaşlar crinone jel çok pahalı ama nasıl temin edebiliyorsunuz,hangi teşhişle yazdırıyorsunuz yardım lütfen
canan28 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Şubat 2009 227 2 96 İstanbul 29 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi blutdruck #2 canım ben 5 kutu kullandım ondan tüp bebek tedavisiyle hamileyim ben dr um yazmıştı reçeteyle eczaneden aldım
canım ben 5 kutu kullandım ondan tüp bebek tedavisiyle hamileyim ben dr um yazmıştı reçeteyle eczaneden aldım
B blutdruck Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2009 42 2 86 Antalya 30 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi blutdruck #3 canan28 .!.: canım ben 5 kutu kullandım ondan tüp bebek tedavisiyle hamileyim ben dr um yazmıştı reçeteyle eczaneden aldım Genişletmek için tıkla... canım teşhis olarak ne yazıyordu reçetede hatırlıyormusun?
canan28 .!.: canım ben 5 kutu kullandım ondan tüp bebek tedavisiyle hamileyim ben dr um yazmıştı reçeteyle eczaneden aldım Genişletmek için tıkla... canım teşhis olarak ne yazıyordu reçetede hatırlıyormusun?
B bisiklet Ziyaretçi 30 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi blutdruck #4 Bende kullandım.Özel doktora gidiyorum doktorumun yazdığı reçeteyi anasağlıktaki kadın doğum uzmanına yazdırıp ssk indirimli olarak aldım ilaçlarımı.
Bende kullandım.Özel doktora gidiyorum doktorumun yazdığı reçeteyi anasağlıktaki kadın doğum uzmanına yazdırıp ssk indirimli olarak aldım ilaçlarımı.