Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba. Ben burada daha yeniyim. Sizlere bir sorum olacak. Dr. Bana crinone jel kullandırdı ama herhangi bir aşılama veya tup bebek tedavim yok. Normalde adetim hiç gecikmez ama.bu ay 3 gu n geciktim. Sizce adet gecikmesi yapar mi yoksa gebelik varmıdır
Arkadaşlar merhaba. Ben burada daha yeniyim. Sizlere bir sorum olacak. Dr. Bana crinone jel kullandırdı ama herhangi bir aşılama veya tup bebek tedavim yok. Normalde adetim hiç gecikmez ama.bu ay 3 gu n geciktim. Sizce adet gecikmesi yapar mi yoksa gebelik varmıdır
Söyle oldu önce klomen içtim sonra önemli günleri degerlendirdik yumurtlamaya göre daha sonra bitince yumurtlama jele başka dedi adet olama kadar kullan dedi. Olurda döllenme olursa tutunmasına yardımcı olacak bu jel diye verdi. Ve 3 gu n oldu işte adet olmadım.
Bana da doktor crinone jel verdi hatta iliskiden 1 saat önce kullan dedi. Hamile kalmayi kolaylastiriyormus ve hamile kalinca da bebegin tutunmasını sagliyormus. Klomen-crinone jel ve ovitrelle... bakalim bu ay olacak mi