Crinone jel kullananlar

Crinone jel ile hamile kalan var mı

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Mercos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2020
5
3
1
33
Arkadaşlar merhaba. Ben burada daha yeniyim. Sizlere bir sorum olacak. Dr. Bana crinone jel kullandırdı ama herhangi bir aşılama veya tup bebek tedavim yok. Normalde adetim hiç gecikmez ama.bu ay 3 gu n geciktim. Sizce adet gecikmesi yapar mi yoksa gebelik varmıdır

Crino jel progesteron hormonu içeren bir ilaçtır. Acaba o hormonunuzda mi bir problem görerek verdi ilacı ?

Söyle oldu önce klomen içtim sonra önemli günleri degerlendirdik yumurtlamaya göre daha sonra bitince yumurtlama jele başka dedi adet olama kadar kullan dedi. Olurda döllenme olursa tutunmasına yardımcı olacak bu jel diye verdi. Ve 3 gu n oldu işte adet olmadım.

Jelin amacı tutunmayı kolaylaştırıyor. Demekki güzel bir aşamadasın doktor o yüzden önermiş canim

4 gün geciktim işte hala olmadım. Çok merak ediyrm jel den dolayı mi yoksa hamile miyim. Akşam test yapmaya gidicez

Bana da doktor crinone jel verdi hatta iliskiden 1 saat önce kullan dedi. Hamile kalmayi kolaylastiriyormus ve hamile kalinca da bebegin tutunmasını sagliyormus. Klomen-crinone jel ve ovitrelle... bakalim bu ay olacak mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…