crinone jel pembe olarak geri geliyor yardım lütfen..

tugok

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
1.587
1
108
İzmir
kızlar slm tüp bebek yaptık ve 16 ekimde pozitif sonuç aldım. bhcg 189 çıktı 2.testimde 576 yani değerlerim allahıma hamdolsun iyi. ama ilk kez test sonucumu almadan 1 gün önce jel geri gelirken çok açık pembe geri geldi sonra test sonucumdan 1 gün sonra geri gelen jelin birazı pembe birazı açık kahverengi gibi geri geldi.. doktorum yurtdışında hemşiresiyle konuştum ama istirahat et dedi benimse kafam çok karışık hergün sabah geri gelen jelin bir kısmı az da olsa pembemsi geri geliyor. onun haricinde herhangi bir kanma vs yok yani normalde kanama gelmiyor sadece jelde oluyor. napsam bilemedim bana bir akıl verin böyle birşey yaşayan var mı?

gözün aydın canım rabbim tamamına erdirsin.
bende tüp bebekle hamile kaldım ,şimdi günlerimizi doldurmaya çalışıyorum inş..
bende kullandım o jelden,ve sana tavsiyem mutlaka ıstırahat et ve mutlaka dr 'na git ,dr haberdar et ihmal etme ...
hareketlerini kısıtla ççok hareket etmemeye çalış.
allah yardımcın olsun .

gözün aydın canım rabbim tamamına erdirsin.
bende tüp bebekle hamile kaldım ,şimdi günlerimizi doldurmaya çalışıyorum inş..
bende kullandım o jelden,ve sana tavsiyem mutlaka ıstırahat et ve mutlaka dr 'na git ,dr haberdar et ihmal etme ...
hareketlerini kısıtla ççok hareket etmemeye çalış.
allah yardımcın olsun .

sağol canım öyle yapmaya çalışıyorum ama sürekli rapor da alamıyorum allah yardımcımız olsun gerçekten.. korktum ama doktorda yurtdışında napıcam hiç bilemiyorum..

sağol canım öyle yapmaya çalışıyorum ama sürekli rapor da alamıyorum allah yardımcımız olsun gerçekten.. korktum ama doktorda yurtdışında napıcam hiç bilemiyorum..
nezaman gelicekmiş dr :31:
çalışıyomusun?kendini yormamaya dikkat et:20:

nezaman gelicekmiş dr :31:
çalışıyomusun?kendini yormamaya dikkat et:20:

bayramdan sonra gelecekmiş.. :( perşembe cuma rapor aldım yattım ama ptesi başlıycam allahtan sonra bayram girecekte bol bol dinlenirim.. rabbime emanet bebişim allahım korusun ne diyim..

allah korusun canım degerlerin çok güzel hiç bişey olmaz inş:nazar::emir_bebek:
aman işte nazlı bebişler annlerini şimdiden oynatmaya başladılar:9::9:
hayırlısı ile dogsunlarda totolarına vura vura severiz inş:1::emir_bebek:
kalbini ferah tut aklına bişey getirme:20:
ben o jel ile iğnede olmuştum..
biz tedbirimizi alalım takdir rabbimin inş ...

allah korusun canım degerlerin çok güzel hiç bişey olmaz inş:nazar::emir_bebek:
aman işte nazlı bebişler annlerini şimdiden oynatmaya başladılar:9::9:
hayırlısı ile dogsunlarda totolarına vura vura severiz inş:1::emir_bebek:
kalbini ferah tut aklına bişey getirme:20:
ben o jel ile iğnede olmuştum..
biz tedbirimizi alalım takdir rabbimin inş ...

bende değerlerim iyi diye avunuyorum zaten valla.. pazartesi bir kan testim daha var sonuncu sanırım 3 tane yapıyorlar bizim merkezde inşallah o da yüksek çıkarda içime su serpilir. allahım bizlere sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah.. rabbim büyük yiyecek ekmeği varsa gelecek yavrum biliyorum allahıma dua etmekten başka yapacak birşeyim yok..

öncelikle hayırlı olsun rabbim bebeklerini kucağına almayı nasip etsin
bu arada bence ikiz değerin çok güzell
geri gelen jel kafana takma bu normal pembe yada kahve akıntıda normal sen sadece dinlen bu aralar doktorunla görüştüğünde jeli keser sana hapını verir merak etme tadını çıkar hamileliğinin

korkutmasın seni hiçbir renk allahın izniyle hiç bişi olmucak.

öncelikle hayırlı olsun rabbim bebeklerini kucağına almayı nasip etsin
bu arada bence ikiz değerin çok güzell
geri gelen jel kafana takma bu normal pembe yada kahve akıntıda normal sen sadece dinlen bu aralar doktorunla görüştüğünde jeli keser sana hapını verir merak etme tadını çıkar hamileliğinin

korkutmasın seni hiçbir renk allahın izniyle hiç bişi olmucak.

sağol canım ya siz böyle yazdıkça içim rahatlıyor biraz bende diyorum allaha emanet bebişim.. olumlu düşünmeye çalışıp dinleniyorum. dualarınızı esirgemeyin çok teşekkürler desteğiniz için..

kızlar slm tüp bebek yaptık ve 16 ekimde pozitif sonuç aldım. bhcg 189 çıktı 2.testimde 576 yani değerlerim allahıma hamdolsun iyi. ama ilk kez test sonucumu almadan 1 gün önce jel geri gelirken çok açık pembe geri geldi sonra test sonucumdan 1 gün sonra geri gelen jelin birazı pembe birazı açık kahverengi gibi geri geldi.. doktorum yurtdışında hemşiresiyle konuştum ama istirahat et dedi benimse kafam çok karışık hergün sabah geri gelen jelin bir kısmı az da olsa pembemsi geri geliyor. onun haricinde herhangi bir kanma vs yok yani normalde kanama gelmiyor sadece jelde oluyor. napsam bilemedim bana bir akıl verin böyle birşey yaşayan var mı?

canım öncelikle tebrikler vede geçmş olsun bende 8.haftamda kanama yaşadım ve sonrasında hala jel kahverengi geliyo istirahat etmeni taVSİYE EDERİM MÜMKÜNSE P.TESİ SALIDA İZİN AL YAT DİNLEN ŞUAN BEBEĞİN TUTUNDĞU VE GELİŞTİĞİ DÖNEM BİLİYOSUN RİSKLİ İNŞ. HERŞEY YOLUNDA GİDER CNM

canım öncelikle tebrikler vede geçmş olsun bende 8.haftamda kanama yaşadım ve sonrasında hala jel kahverengi geliyo istirahat etmeni taVSİYE EDERİM MÜMKÜNSE P.TESİ SALIDA İZİN AL YAT DİNLEN ŞUAN BEBEĞİN TUTUNDĞU VE GELİŞTİĞİ DÖNEM BİLİYOSUN RİSKLİ İNŞ. HERŞEY YOLUNDA GİDER CNM

sağol canım izin alma imkanım yok ama işte öyle çok kalkmıyorum ayaklarımın altına da bişey koyup ayaklarımı uzatıp öyle oturuyorum allah büyük ona emanet 2,5 gün zaten sonra dinlenirim yine..

sağol canım izin alma imkanım yok ama işte öyle çok kalkmıyorum ayaklarımın altına da bişey koyup ayaklarımı uzatıp öyle oturuyorum allah büyük ona emanet 2,5 gün zaten sonra dinlenirim yine..

en azındAN ANİ HAREKETLERDEN KAÇIN CANIM ALLAH SENİN VE BEBEĞİNİN YARDIMCISI OLSUN

kızlar 6 haftalık hamileyim tüp bebek yöntemiyle bu vajinal jel kullandıktan 2,3 saat sonra açık pembe olarak geri geliyor çok korkmaya başladım çok şükür onun dışında bi kanama ağrı sızı falan yok başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı

Back
X