Crinone jel

Revve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008
2
0
86
İstanbul
Arkadaşlar acil crinone jel'e ihtiyacım var istanbulda olan arkadaşlar elinizde varsa yüzdesiyle alabilirim

canım piyasada bu jel çok yaygın, hem devlette karsılıyor raporsuz filan sen sadece 13 ytl ödüyorsun o kadar

Ancak 1 kutu yazabiliyolar Ben Sabah akşam kullandığım için dolayısıyla kendim almak zorunda da kalıyorum..Yoksa buraya yazma gereği duymazdım

Ancak 1 kutu yazabiliyolar Ben Sabah akşam kullandığım için dolayısıyla kendim almak zorunda da kalıyorum..Yoksa buraya yazma gereği duymazdım

canım bende sabah akşam kullanıyorum dediğin gibi bi haftada bitiyor o yüzden doktorum reçeteye hormonal dengesizlik dedi sırf alabileyim diye ve 2* 1 dedi böylece bi sorun cıkmıyor ve ben her hafta yazdırıp alıyorum

canım benim elimde 8 adet tek var.istersen kargo yla gönderebilirim.artık tedavi olmayacağım için ihtiyacım yok.adresin yeterli ücretede gerek yok.yeterki birinin işine yarasın.dolapta duruyor çünkü...

Benim iki gün önce aşılamam yapıldı.Aşılama sonrası hafif kanamam oldu ve o gün bitti.Dr ertesi sabah jele başlamamı söylemişti.Aşılamanın ertesi günü jele başladım.Uyguladıktan sonra biraz uzanıp kalktım.Jelin bir kısmı gün içinde aktı ve bembeyazdı.2 gün sonrası yani bu sabah ikinci jel uygulamasını yaptığımda yine biraz uzandıktan sonra kalktım fakat bugün gün boyu geri geen jelle birlikte siyah parçacıklar vardı.Bir önceki gün böyle birşey olmamıştı kanamda ilk gün kesilmişti.Şimdi neden bugün aşılamaın iki gün sonrası jelle birlikte böyle siyah parçacıklar geldi acaba.Bu aşılamanın tuttuğu yada tutmadığı yönünde bir belirti olabilirmi?

Crınone jel kullanan arkadaşlar;
elimde bu jelden bir kutu var ve içinden sadece 3 adet kullandım. Sürekli kullananlar varsa yollamak istiyorum. <<<kesinlikle ücret istemiyorum>>
ilgilenen arkadaşar lütfen bana ulaşın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…