crinone jeli aile hekimi yazıyor,boşuna para vermeyin...

sephira

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2009
202
1
118
İstanbul
kızlar tedavi döneminde ciddi para veriyoruz bu jele, aile hekimi yazıyor. bence boşuna para vermeyin. aile hekiminize günde kaç doz kullandığını belirtirseniz,zamanında eczaneden alırsınız.

Bende bilmiyrdm.hep disardan aldimnilaclari. Gecen hafta aile hekimine estrofemi ve climara bant lari yazdirdim. Iyi oldu. Buhaftada bujele baslayacagim onuda gidip yazdirayim

Kizlar estrofem ve climara bant i aile hekimine yazdiran varmi.yazdiriyorsaniz eger raporlami yazdiriyorsunuz.lutfen cevaplarinizi bekliyorum

Rapora gerek olmadan yazılıyor[TE]
Tesekkr ederim canim cok saol cevabin icin .bu sabah esime yazdirmaya gonderdim aile hekimimize rapor olmadan yazmiorum demis anlamadim yaziyorlarsa bu neden yazmiyor ne yapmam lazim sizde biliorsunuz bu ilaclar cok tutuyor.birde ayin 15 de belli olcak sonucum simdi kalkip raporu neye gore cikarcam ama ilaclarida kullanmam lazim napicam bilmiorum anlayamadim.hastaneyi aradim istanbul tup bebek biz tahlilden sonra hasta su ilaclari kullanir die kagit verioruz rapor degil dedi acaba onu kabul edermi aile hekimi

Evet ondan bahsetmiştir biraz kıl galiba sizin aile hekimi
Aslinda iyi cok kibar falan ama bu ilac yazma konusuna gelince adami deli ediyor .anlamadim baska aile hekimi yaziyorsa bu niye yazmiyor saglik bakanligina sikayet edesim var

Aslinda iyi cok kibar falan ama bu ilac yazma konusuna gelince adami deli ediyor .anlamadim baska aile hekimi yaziyorsa bu niye yazmiyor saglik bakanligina sikayet edesim var
Bilmediklerinden yazmak istemiyorlar bence ona tüp bebek yaptırdığını ve çok para harcadığını bu ilacida devletin ödediğini ve bundan faydalanmak istediğini güzelce anlat üstelik yazdirmisken 3 kutu yazmasını rica et 2*1 den 3-yada 4 kutu ödeniyor yanlış hatırlamıyorsam ilaç normalde 75 lira pahalı falan de bide başka bir tanıdığım aile hekimi nde yazdırmış ona istinaden geldim bende de

Bilmediklerinden yazmak istemiyorlar bence ona tüp bebek yaptırdığını ve çok para harcadığını bu ilacida devletin ödediğini ve bundan faydalanmak istediğini guzelce anlat üstelik yazdirmisken 3 kutu yazmasını rica et 2*1 den 3-yada 4 kutu ödeniyor yanlış hatırlamıyorsam ilaç normalde 75 lira pahalı falan de bide başka bir tanıdığım aile hekimi nde yazdırmış ona istinaden geldim bende de
Esim bunlari soylemiş .ben gidememistim biraz uzak saglik ocagimiz .o da tedavisi burda yapilio gibi gozukur yok kapatirlar burayi falan demis sacma sapan seyler bikere kadin dogum yok orda.ikincisi bunlar tup bebek ilaclar anlamadimki niye bin dereden su getiriyo alt tarafi yaziliosa yazicak anlamadimki

Aile hekimim jelin dozunu yanlış girdiği için ben şimdi 2 kutu jeli cepten ödemek zorunda kalıyorum.
İş yeri hekimi bu jeli yazabiliyor mu bilen var mı? Yazabiliyorsa bende bir arkadaştan rica edeceğim.

Benim aile hekimim yazmadı yaa :( Bakanlık kontrol ediyormuş güya. Kadın doğum uzmanı yazar mı acaba?

Aile hekimim jelin dozunu yanlış girdiği için ben şimdi 2 kutu jeli cepten ödemek zorunda kalıyorum.
İş yeri hekimi bu jeli yazabiliyor mu bilen var mı? Yazabiliyorsa bende bir arkadaştan rica edeceğim.

işyeri hekiminiz yazdı mı. benim imkanım yok başka doktora gitmeye

yazamadı maalesef eczane karşılamıyor yazsa bile en son bir arkadaşımdan rica ettim o gidip kendisi aile hekimine yazdırmıştı.

bende arkadaşımdan rica ettim o gitti uğraştı yazdıramadı. her aile hekimi bir değil demek ki...
özelde muayene olayım yazdırayım diyorum. aradım 3 5 özel polikinikliği 18.00dan sonra hiç kadındoğum uzmanı yok. 3 de çıkıyorlarmış. sağlıkta berbat bir ülkeyiz. dun gece acilde yazdırdım. gittim eczaneye o doktorun da branşını kabul etmedi. eczacı 135 lira dedi ya. maaşlarımızı alamadık daha. çok sinirliyim...

bende arkadaşımdan rica ettim o gitti uğraştı yazdıramadı. her aile hekimi bir değil demek ki...
özelde muayene olayım yazdırayım diyorum. aradım 3 5 özel polikinikliği 18.00dan sonra hiç kadındoğum uzmanı yok. 3 de çıkıyorlarmış. sağlıkta berbat bir ülkeyiz. dun gece acilde yazdırdım. gittim eczaneye o doktorun da branşını kabul etmedi. eczacı 135 lira dedi ya. maaşlarımızı alamadık daha. çok sinirliyim...
Bende çok sefer parayla almak zorunda kalmıştım, sonra bu arkadaş tüp bebek tedavisi yaptırıyorum diye söyleyerek aile hekimine yazdırmıştı, tüp bebek ve aşılamada da crinone jel kullanılıyor o şekilde yapınca yazdılar.

Back
X