Crinone jelin pembe geri gelmesi

Ztktk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2017
5
0
36
37
asilamamin 11.gunu crinone jel pembe bi sekilde geri geldi bu adet olunacaginin belirtisi mi yasayan var mi arkadaslar?

asilamamin 11.gunu crinone jel pembe bi sekilde geri geldi bu adet olunacaginin belirtisi mi yasayan var mi arkadaslar?
Ben hamileyim ama 12. Hafta bitene kadar crinone jeli kullanıcam ve benim hiç beyaz olarak geri gelmedi bazen çamur gibi siyah oluyor çoğunlukla kahverengi bazen de pembe....ben de sinir oluyorum bu duruma

Ben hamileyim ama 12. Hafta bitene kadar crinone jeli kullanıcam ve benim hiç beyaz olarak geri gelmedi bazen çamur gibi siyah oluyor çoğunlukla kahverengi bazen de pembe....ben de sinir oluyorum bu duruma

Cok tesekkur ederim, kimse cevap vermeyince korktum ilk asilamam bu.daha adet gunume bir hafta var ama pembe olarak geri geldi insallah tutmustur

Canım dr un ne dedi bu duruma ben de de aynı siyah geliyo ara ara çarşamba günü kanama olmuştu

malesef bende tüp bebek tedavilerimde kullandım jeli.
bende de pembe ve kahveye dönük tortularla geri geliyordu.
hep negatif sonuçlandı denemelerim.
adet oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…