Crinone Vajinal Jel

morincii

Her Şerde Bir Hayır Vardır
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
589
298
53
Kizlar tüpbebek tedavisi görüyorum,ilk denemem.Bugun transferimin 8.günü.yumurta toplamadan beri crinone vajinal jel kullaniyorum ama cok mutsuzum:hasta:
Topaklanarak birkismi disari ciktigi icin sürekli gunluk ped kullanmak zorunda kaliyorum hem tahris oldu hemde kasinti basladi dahada kötüsü kendimde bozuk peynir kokusu aliyorum sürekli:KK61:
Benzer sorunlar yasiyomusunuz yoksa benim bünyemdemi böyle oluyor,yanlis biseymi yapiyorum:KK34:

Ne yazıkkı bu sorun herkeste duydum. Bende yasadım. Bır kısmının gerı gelmesınde sakınca yok normalmış.. ne yazıkkı tahrış olması cok normal uygulama seklınden dolayı. Uygulama sonrası yuruyus ypmayı unutmayın.
Bende koku olmamıştı bır dr sorun

Vajinal mantar enfeksiyonu ne demektir? Nasıl tedavi edilir?

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Aytun Aktan vajinal enfeksiyonlar ve mantar hakkında merak edilenleri Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor.

Kadınlarda görülen vajinal enfeksiyon kadınlar için çok can sıkıcı durumu oluşturur. Her kadın hayatında mutlaka bu sıkıntıyı yaşar. Birde bu sorunu tekrarlayıcı olarak yaşayan hastalar vardır ki bunlarda araştırılmalı.

Vajinal mantar enfeksiyonu vajenin kendi florasında asitite oranını sağlamalarıyla ilgili bir sıkıntının varlığından kaynaklanır. Yani asidik bir PH eğer başka bir noktaya dönüyor ise orada mantar fırsatçı bir enfeksiyon olarak ortaya çıkar. Yani mantar enfeksiyonu dışarıdan alınmaz. Zaten vardır ve fırsat bulduğu için ortaya çıkar. Bunlar bağışıklık sistemlerinde bozukluk ve değişiklik olduğu zaman, herhangi bir nedenle antibiyotik kullanıldığı zaman ortaya çıkar. Tüm ayrıntılar videomuzda:

Sevgili Kadınlar Kulübü forum üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz. Kadın dayanışmasına ne dersiniz? :) Sizleri ilgilendiren en yeni videolarımızla sayfamıza davetlisiniz.

mrb arkadaslar yeni katildim ben .
doktor bana crinino jel bide yumurtaliklar catlasin diye iki igne verdi igneyi yaptirdik da jeli sabah aksam mi surecem surunce uzanacam mi dinlecem mi

mrb arkadaslar yeni katildim ben .
doktor bana crinino jel bide yumurtaliklar catlasin diye iki igne verdi igneyi yaptirdik da jeli sabah aksam mi surecem surunce uzanacam mi dinlecem mi

Eğer günde 2 defa dediyse sabah ve akşam , jeli kullanırken başını hafifçe çevirip kopar biraz dışına çıkacak onu hemen baş kısmına kopardığın parçayla gezdir yani etrafı ıslanmış olacak böylece vajinada tahriş yapmayacak ve 2 dk dan fazla yatma kalk yarım saat dolaş , günlük ped kullanıyorsan sık sık değiştir yok kullanmıyorsan iç çamaşırına kağıt havluda koyabilirsin çünkü jel emilip kalanı dışarı atacak altını kuru tutarsan mantar falanda yaşamazsın , ben 12 hafta boyunca kullandım ne tahriş nede mantar olmadım , birde jeli vajinaya iterken çok yavaş ol jeli sıktıktan sonra çıkarırkende yavaşça çıkar , benden tavsiyeler bu kadar :)

Back
X