crıone jel

karamel86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
879
11
118
İstanbul
KIZLOAR Bu jelı kullanan varmı aranızda acaba ben yaptıktan sonra 1 2 saat sonra bazen toparlak bı sekılde gerı gelıyor sızde de oluyomu bazen kahverengı sekılde gelıypor anlamıyorum emmıyomu acaba o yuzdenmı sızde nasıl oluyor anlatırmısınız

selam ben ilk tedavimde kullanmıştım jeli ve aynen anlattığın gibi geri geliyordu kalıntılar atılıyor sanırım

jeli kullandığınız zaman yatmayın.ilk uygulandığı zaman 1-2 dakika yatın sonra hareket edin diyor doktorlar.bu şekilde emiyor kremi vucudu.

bu jeli iğnelerden harap olduğum bi dönemede 15 gün kullandım aynen tarif ettiğin gibi sanki hiç işe yaramıyor gibi geri geliyo.ama o alması gereken ilacı alıyo geri gelemsine ve topaklanmasına kahve rengi akıntıya takılma

ilacı enjekte ettikten sonra hareket etmek lazımmış 15 dak. falan demişti dr.um aksi taktirde kristalleşiyor ama kafaya takılması gereken bir durum değil sanırım herkeste görülen bir durum

ilacı enjekte ettikten sonra hareket etmek lazımmış 15 dak. falan demişti dr.um aksi taktirde kristalleşiyor ama kafaya takılması gereken bir durum değil sanırım herkeste görülen bir durum

kızlra bende kullanıyorum 2 aylık hamileyimmm ama iğrenç bi şey bu jell sabah akşam çamaşır değiştiriyorummmm bir an önce bitsede kurtulsam dr da bir şey demdi ne zmana kadar kullanacağımı

canım bende kullandım vücut alacagını alıyo zaten 1-2 dak yat ondan sonra ayaga kalk çünkü dr yatrmayın diyo

bendede yatmadan sür biraz dolaş ve yat dedi akıntı azdı...şimdi kullanmıyorum hemen kesti hcg sonucundan sonra doktorum

bende de aynen topak topak geri geliyordu hatta ilk gördüğümde çok korkmuştum. herhalde normal diye düşündüm ama test günüme yaklaşınca topaklar büyümeye başlamıştı o zaman olmadı diye içime düşmüştü öyle de oldu. inşallah senin ki olur arkadaşım. ben bi de jeli kullandıktan sonra 5 dk uzandım sonra dolandım evde ama genelde test gününe kadar hep yattım. ikinci denemem de yatmayı düşünmüyorum faydası olmadı hareketsizlik de iyi değil bence. öyle dut kurusu ananas falanda yemeye niyetim yok hepsini yapmıştım. bence tutacaksa zaten tutuyor. çok fazla pimpiriklenmeye gerek yok diye düşünüyorum. Rabbim gönlümüze göre versin kısa zamanda güzel haberlerimizi paylaşalım buradan inşallah...

Kızlar mrh. tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım.2,5 aylık hamileyim ve hem iğne hem de jel kullanıyorum 2,5 aydır.Uzun zaman kahverengi akıntı geldi çok iğrenç çamur gibi bir iki defa da kanlı geldi ama 1 aydır yok artık.sadece renksiz olarak çok koyu geliyor.
günde 2-3 ad. günlük ped değiştiriyorum.Herkeste değişir belki.Allah bu yoldaki herkese yardım etsin.

ben hiç yatmıyordum sürer sürmez kalkıyordum yürüyordum eğer evdeysem koridorda 10 turatıyordum bi 10 gün daha falan kullanırsın benim 3. aya girmeden kesiti ama sorunum yoktu çok şükür kanam vs sorun olanlar daha uzun kullanıyor ben şuan 4,5 aylı hamileyim o kadar iğneler vruldum jel ilaçlar hepsini unuttum bebeklerimin büyüdüğünü görmek karnımda kasılmalarını hissetmek yorulduğum zaman biz burdayız der gibi kendilerini belli etmesi çok güzel bi duygu .Allah hekeze yaşatsın emekelriniz boşa gitmesin inş.....

canım bende 9. haftadayım ve benimde iki gün kahverengi bir günde kırmızıya yakın renkte akıntım oldu. dr jeli bıraktırdı. proluton iğne verdi, 6 günde bir yaptır diye ilkini dün yaptırdım şimdi iyiyim. Sende ultrasonda bir sorun varmıydı. bana kesenin biraz küçük olduğu etrafındada küçük kanamalar olduğunu söylemişti. inşallah bişey olmaz.

bende de bazen yanma oluyor , jeli sabah yapıyorum, akşama doğru geri geliyor gibi. ama doktora sordum birkaç kez, vücut gereken kadarını alıyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…