• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

crıonone jel

ben gecen ay kullanmistim onu.. resmen koyu sari balgam seklinde akintim oluyordu bilmiyorumkismile kokusuzdu ama yogunlugu ve rengi rahatsiz ediciydi akannehir bu durumdan rahatsiz oldugum icin bi sonraki tedavimde doktorum ayni icerikte baska ilaci verdi bakalim onda nolucak

ben kullanıyorum sabah akşam dr. transferden tahlile kadar verdi. Sabah kalkmadan bir saat erken yapıyorum , akşamda yatarken o yüzden yoğun bir akıntı olmuyor. Öyle sarı da değil , akıntı ancak beyaz ve sulu gibi

uyguluyıp kalkarsanız vücüt emmeden belki o yüzdendir

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet aynen söylediğiniz gibi oluyor bende daha önce ve şimdi kullanıyorum. Hele bir süre sonra kahverengi birşeyler gelmiyomu beni sinir ediyor. Ama napalım tek derdimiz bu olsun demi selamlar

bende kullandım 2kutuya yakın ben gunde 1 defa kullanıodum.beyaz bı akıntı oluyo ama asıl gıcık durum ben bırakalı 1ay oldu ama hala ıcerde bırıkım yaptıgı ıcın parca vucuttan atılıo cok sınır bısey yanı kullanırkan hadı neyse de bıraktıktan sonrada böle topak topak gelmesı cok kotuu.doktor normal dedı yanı korkma normalmıs

sarı yeşil kahverengi her türlü geliyo akıntı..içeride kalan kalıntılar geliyor..ileriki günlerde artık tahriş etmeye başlıcak,3 ay kullandım son aylarda pişik kremi kullandım artık,mahvoldu özel bölgem:kedi:

merhaba size tek sorum idrar yanması var mı varsa jel ondan ötürü geliyor benim idrar yollarım enfeksiyon kapmış kahverengi ve topak halinde 2 güne bi atıyordu doktora söyledim idrar tahlili yaptı 0.5 referans ağırlığı normalde benim 143 olmuş doktor şaşırdı sonra toz halinde iki tane içmelik sulu ilaç verdi 2 günde geçti ben boşuna 1.5 ay çekmişim jel geri geldikçe korkuyordum çok şükür şimdi geçti bence niye geldiğine bakıttırın

KIzlar ben crinonu sıkarken ne kadar baştan sallasamda içeri hava gidiyor gibi ses geliyor bazen. 1. si sizde de böyle bi şey oluyor mu? 2. si sizce bebeklerimize bunun bir zararı olur mu?

nurtopu tabi hava gelecek,sonuçta içeri fışkırıyo ilaç.bebekle uzaktan yakından bağlantısı yokmuş ilacın,ona ulaşması imkansızmış.ben de takmıştım bi ara acaba direkt basınçla bebege çarpar mı diyekaydirigubbakcemile3 anneliğin verdiği kuruntu:ecrin_bebek:

Back
X