CRP 1.08

Referans değeri kaç ki laboratuvarınızın, genelde 5 oluyor. Bende 11 falan olduğu oldu doktor bu kadar düşük değere bi şey yapamayız her şeyden kaynaklanabilir dedi

Yüksek olup olmadığını ben böyle söyliyeyim sana.
Screenshot_20240514_215706_e-Nabz~2.webp

Her hangi bir kanser hücresi olduğunda yükselirmiş . Ve şuan koltuk altı bezem var ve lenflerim şiş durumda o yüzden çok korktum . Hemotolojiye gittim kan değerimin demirimin düşük olduğunu söyledi ve demir takviyesi aldım damar yolundan .

Her hangi bir kanser hücresi olduğunda yükselirmiş . Ve şuan koltuk altı bezem var ve lenflerim şiş durumda o yüzden çok korktum . Hemotolojiye gittim kan değerimin demirimin düşük olduğunu söyledi ve demir takviyesi aldım damar yolundan .
Kanser hücresini Googleden mi araştırdın ndjdndjnd

Benim o durumdayken kriz geçiriyordum. Siz nasıl dayanbildiniz
Benim değil annemin. Stent var böbreğinde, vücuttaki enfeksiyonu temizleseler de ona yapışabiliyor o da tekrar vücudu enfekte edebiliyormuş. Bundan sonra 1 aya yakın hastanede kaldık zaten. Neler çekti bi o biliyor galiba çok yüksel

Benim değil annemin. Stent var böbreğinde, vücuttaki enfeksiyonu temizleseler de ona yapışabiliyor o da tekrar vücudu enfekte edebiliyormuş. Bundan sonra 1 aya yakın hastanede kaldık zaten. Neler çekti bi o biliyor galiba çok yüksel
Yaa çok üzüldüm gerçekten. Allah şifa versin

Biliyorum.Ondan şaşırdım.
Birim farkı varsa 10.8 dir belki bir ihtimal.
O bile hafif yükseklik hafif viral enfeksiyon olabilir.
50-60lara gelmedikçe çok ciddi bir durum değil.
Benim iki kere arka arkaya ellilere kadar yükselmişti 🤦🏼‍♀️

Ben de hafta sonu yaşadığım ishal ve kusma şikayeti ile doktora gittigimde crp 43 çıktı. Mide ve bağırsak sendromu dedi. Ishal için probiyotik bir ilac verdi , bakalım ilacin bugun 3. günü çok şükür ilk günlere nazaran cok daha iyiyim.

Back
X