Crp yüksekliği

gorgulukus

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2023
52
11
8
34
Selam kızlar bir kaç gündür boğazım ağrıyor bugün enfeksiyon doktoruna gittim test verdim crp 74 çıkmış büyük ihtimalle antibiyotik verecektir içmek doğru olur mu sizin başınıza geldi mi

Selam kızlar bir kaç gündür boğazım ağrıyor bugün enfeksiyon doktoruna gittim test verdim crp 74 çıkmış büyük ihtimalle antibiyotik verecektir içmek doğru olur mu sizin başınıza geldi mi
benim de 7 çıkmıştı boğaz ağrım yüzünden ama doktorum antibiyotiğe gerek yok demişti
Çok ileri olsa verecekti hamile bile olsam.
Mecbur bu değeri düşürmek zorundasın
Enfeksiyon olmamalı

Ekfeksiyon değerin çok yüksek bu daha zararlı. Doktor derse mecbur. Hamileyken içilebilen antibiyotikler var zaten

Crp 80 ile 16. Hafta da 10 günlük antibiyotiktik içmiştim enfeksiyon doktoru ve kadın doğum uzmanımın onayıyla. Enfeksiyonun ilerlemesinin daha kötü sonuçlar yaratacağını söylemişlerdi 4 günde 25 e düşmüştü crp. 10 güne zaten iyileşmiştim

Bana da antibiyotik verdi bugün doktor ama günde 1 tane kullan demiş sizin de öylemiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…