- 2 Temmuz 2023
- 1.325
- 783
- 43
- 26
- Konu Sahibi denizperisii
hamilelikte bu durumu yaşayan oldu mu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelde enfeksiyondan kaynaklanıyor. Çok stres yapmayın. Doktorunuzu dinleseniz yeter.hamilelikte bu durumu yaşayan oldu mu![]()
Doktorumla daha görüşemedim ama böyle artması beni çok endişelendirdi bebek için riskli diye okuyorumGenelde enfeksiyondan kaynaklanıyor. Çok stres yapmayın. Doktorunuzu dinleseniz yeter.
Yüksekliği kaç çıktıhamilelikte bu durumu yaşayan oldu mu![]()
59Yüksekliği kaç çıktı
İdrar testimi bugün verdim ama bildiğim kadarıyla bir sıkıntım yok. Progestan kalçadan yapıldığında ateşim çıkıyordu bu onun etkisiyle mi yükseldi bilmiyorum hiç geceleri ateşim çıkıyor iğne yapıldığından beriHerhangi bir sıkıntınız varmi? İdrar yolu ve bronşit gibi?
Bence doktorla görüşün. Fazla ilaç alamayacağınız için doğal yöntemler önerir.
Ben romatoid artrit hastasiyim ve gecen gebeliğimde crp hep 40-50 bandinda oldu. Sorun yaşamadım ama sebebi belli olduğu için fazla endişe etmedik.
Dirseğimde iltihaplanma vardi.
Öncelikle doktora danışmanızı isterim bu konuda, bir gebenin enfeksiyonunu kuru dut suyu ile düşürdüğü duymuştum. Normalde de zaten enfeksiyona kuru dut derler int bakabilirisnz ama söz konusu gebelik olunca şuan net bir şey diyemicem. Bi gebedende duymuştm ama siz doktoruna sorun sakıncası yok derse denemenizi tavsiye ederim
Çok teşekkür ederim doktor dahiliyeye yönlendirdi antibiyotik yazdı sonra doktoruma gösterdim kullanabilirsin dedi. Kalçadam yapılan iğneden dolayı galiba enfeksiyon oluşmuş apse yapmış bende. Allahım kimseye yaşatmasınÖncelikle doktora danışmanızı isterim bu konuda, bir gebenin enfeksiyonunu kuru dut suyu ile düşürdüğü duymuştum. Normalde de zaten enfeksiyona kuru dut derler int bakabilirisnz ama söz konusu gebelik olunca şuan net bir şey diyemicem. Bi gebedende duymuştm ama siz doktoruna sorun sakıncası yok derse denemenizi tavsiye ederim
İnşallah en kısa zamanda atlatır, sağlıkla yavrunuzu kucağınıza alırsınızÇok teşekkür ederim doktor dahiliyeye yönlendirdi antibiyotik yazdı sonra doktoruma gösterdim kullanabilirsin dedi. Kalçadam yapılan iğneden dolayı galiba enfeksiyon oluşmuş apse yapmış bende. Allahım kimseye yaşatmasın![]()
Allah razı olsun inşallah bu yolda emek veren herkes sorunsuz kucağına alır çok hak ettik çokİnşallah en kısa zamanda atlatır, sağlıkla yavrunuzu kucağınıza alırsınız![]()