Crp yüksekliği

Herhangi bir sıkıntınız varmi? İdrar yolu ve bronşit gibi?
Bence doktorla görüşün. Fazla ilaç alamayacağınız için doğal yöntemler önerir.
Ben romatoid artrit hastasiyim ve gecen gebeliğimde crp hep 40-50 bandinda oldu. Sorun yaşamadım ama sebebi belli olduğu için fazla endişe etmedik.
Dirseğimde iltihaplanma vardi.

İdrar testimi bugün verdim ama bildiğim kadarıyla bir sıkıntım yok. Progestan kalçadan yapıldığında ateşim çıkıyordu bu onun etkisiyle mi yükseldi bilmiyorum hiç geceleri ateşim çıkıyor iğne yapıldığından beri

Öncelikle doktora danışmanızı isterim bu konuda, bir gebenin enfeksiyonunu kuru dut suyu ile düşürdüğü duymuştum. Normalde de zaten enfeksiyona kuru dut derler int bakabilirisnz ama söz konusu gebelik olunca şuan net bir şey diyemicem. Bi gebedende duymuştm ama siz doktoruna sorun sakıncası yok derse denemenizi tavsiye ederim

Çok teşekkür ederim doktor dahiliyeye yönlendirdi antibiyotik yazdı sonra doktoruma gösterdim kullanabilirsin dedi. Kalçadam yapılan iğneden dolayı galiba enfeksiyon oluşmuş apse yapmış bende. Allahım kimseye yaşatmasın

İnşallah en kısa zamanda atlatır, sağlıkla yavrunuzu kucağınıza alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…