Cübbeli Ahmet Hoca, Philae uzay aracını eleştirdi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Cübbeli Ahmet'ten ilginç uzay yorumları
ESA tarafından bir kuyruklu yıldıza gönderilen Philae uzay aracının, 1 milyar Euro'luk yolculuğu konuşulurken, Cübbeli Ahmet Hoca'dan "masrafa değmez" eleştirisi geldi.
Sitene Ekle

ESA tarafından bir kuyruklu yıldıza gönderilen Philae uzay aracının, 1 milyar Euro'luk yolculuğu konuşuluyor. Bu esnada Cübbeli Ahmet 'uzayla' ilgili ilginç yorumları da sosyal medyada paylaşılıyor. Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, o konuşmasında "Hala birinci kat semanın aşağısında olan gezegenler ve yıldızlar hakkında; "Mars'ta su var mı?" "Et var mı-but var mı" manyak manyak işler.. Ben sana söyleyeyim, sen oraya çıkamadan dünya kopacak." diyor.

İŞTE O İLGİNÇ YORUM

"VERSİNLER BANA 100 BİN DOLAR SÖYLEYEYİM"

Cübbeli devamında, uzay araştırmalarına boşuna masraf yapıldığını söyleyerek “Versinler bana 100 bin dolar her şeyi söyleyeyim” şeklinde konuştu.

bence NASA, hocaya 100 bin doları vermeli:KK53::KK53:

Zaten bedava para almayı çok iyi biliriz

Neyi nereden söyleyecekse? Ancak öğlen ne yediğini anlatır.

Amerika Mars gezgeninden çeşitli taş numenelerini dünyaya getirmekte. Hatta getirdiği bazı taşlarda madenler elde ettiği biliniyor.

Son düzenleme:
"Hala birinci kat semanın aşağısında olan gezegenler ve yıldızlar hakkında; "Mars'ta su var mı?" "Et var mı-but var mı" manyak manyak işler.. Ben sana söyleyeyim, sen oraya çıkamadan dünya kopacak."
ahaaahahaahhaaaa adam haklı bayanlar, dağılabilirsiniz

Hoca gün boyu ne yiyip içiyor acaba :KK53::KK53:

teknolojiyemi karşı çıkıyor,eğer öyleyse neden hiç hoş değil
ilim ve bilim bi arada güzeldir.

İslam hiçbir zaman bilime engel olmamıştır aksine desteklemiştir
Cübbeli Ahmet Hocanın tarzını bilmeyenler olabilir
Kendisi genelde espirili ve dokundurarak konuşur
Masrafa dikkat çekmiş gibi geldi bana :SS

iyide masraf tabiki olacak,bedava gidilcek değil ya
kainat mucizevi bişey,araştırılması da gayet güzel bi olay
sanırım orada hayat olduğuna inanmıyor,gerçi bende inanmıyorum
o yüzden boşuna masraf yapmayın dedi heralde.

Back
X