Cübbeli Ahmet'ten Özel Yanmayan Kefen !

Delphi_HACISI

Tehlikeli şiir okur, dünyaya sataşır...
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
973
1.075
408
Sonra ben bu tip zırvaları görüp, dayanamayıp gülünce "Sitenin kurallarını çiğnedin hacı, yapma böyle bacı" !

:)

şaka mı bu ! dinimizde kefen içine bir şey koymak yoktur, koyacak olsak da bu tip hacı hocaların para kazanmak üzere ürettiklerini değil Allah'ın kitabı olduğuna inandığımız Kuran_ı Kerim'i koyardık..

yanmayan kefen olayına ise hiç girmiyorum bile !!

bıktık bu safsatalardan ve safsatacı hocalardan !! bi bitin artık !

aaaaaaa niye öyle diyosunnnnn bu ülkede "özgürlük" var ya !!??!!. İsteyen istediği gibi cahilliğini, cüheylalığını yayabilir !
90 sene önce kanunlarla yasaklanmış olan tekkeler kurabilir, orda böyle sapkın bir nesil yetiştirme çabasında olabilir, islam gibi ışık saçan bir inanç sistemini kendi saçmalıklarıyla lekeleyebilir.. olabilir... olabilir....
Bunlar hep olabilir. Çok ayıp size. Hiç özgürlükten yana görmedim sizi.

puhaha :)

ya yarıldım gülmekten... karnıma ağrılar, gözüme yaşlar doldu....

hahahahaha :)

Telefonun ucundaki çalışanın zeka seviyesine bak ! Hep folik asit eksikliğinden bunlar..

hatta bu yol teeeeeee İşid'e kadar gidebilir.. yeter ki müslüman ol gerisi bazıları için hiç sorun değil !!

benim ki de laf işte

A : Cennetten arsa satıyormuşsunuz ?
B : Durun bir dakika onu da sorayım.
..

B : Alo beyefendi öyle bir şey yok cennetten arsa falan.

hatta bu yol teeeeeee İşid'e kadar gidebilir.. yeter ki müslüman ol gerisi bazıları için hiç sorun değil !!

benim ki de laf işte

Ya ben bu konuyla ilgili oturdum yazı yazdım. Herkesinde okuyup fikrini söylemesini isterim ama.. Şimdi ortalık karışmasın.

O kadar çok cübbe, çarşaf, sarık sevici varki benim ülkemde..

İşte bunların mantalitesi bu "Kabir azabından koruyan kefen", Giyildiğinde imanı doruklara yükselten çarşaf" !!!

Hristiyan din adamlarıda ortaçağda kupon arazi satıyordu o hesap :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…