CUM.SV.V.İPC cezası !!!

mutsuzamaumutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
249
44
68
Diğer
bugün eşimin telefonuna vergi borcu olduğuna dair bir msj geldi gib.gov.tr adresinden ona bakarken benimde gecikmiş taşıt vergim var ona bakayım ne kadar olmuş gecikme zammı diye. taşıt vergisi haricinde CUM.SV.V.İPC borcu var 100 tl. biraz netten bakındım içime bi kuşku düştü bilen varsa yardımcı olabilir mi? bugüne kadar trafik cezası haricinde hiç bir ceza almadım düzenlere uyan bi vatandaşım cumhuriyet savcısı bana ne cezası verebilir aklım almıyor

bazen yanlış gönderimler olabiliyor fakat bu düşük bi ihtimal ödemeyi unuttuğunuz gözden kaçan bi borcunuz olabilir size tavsiyem bağlı bulunduğunuz vergi dairesine gidip detaylı bilgi almanız yoksa düşük bi meblağyı çok fazla faizle ödemek zorunda kalabilirsiniz ve evinize haciz kağıdı gelebilir eğer ödemeniz gereken borcu ödemezseniz

Bağlı bulunduğunuz vergi dairesinden bilgi almanızı tavsiye ederim. Yanlışlıkla gönderilmiş olabilir.

yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim ama net bilgisi olan yok mu

net bilgiyi alabileceğin tek yer vergi dairesi zaten mecbur gitmek zorundasın haciz gelmesini istemiyosan :) ehliyetsiz yakalandın mı hiç o yuzden de cumhuriyet savcılığından ceza almış olabilirsin ya a kamu malına zarar verdiysen.Cumhuriyet savcılığı cezaları çok fazla tutarı olmayan idari vergi cezalarıdır

yok kamu malına falan zarar vermedim hiç :) ehliyetsiz de yakalanmadım çünkü var ehliyetim sıkıntım yok yarını bekliyorum merakla ceza yeni galiba çünkü gecikme zammı falan yok elime herhangi bir kağıt da gelmedi rastgele böyle bakıldığını öğrenip bakmasam ruhum duymayacaktı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…