26 nisandan beri adet olmuyorum kızlar evde test yaptım negatif hastanede yaptırdım yine bugün 0.29 yani negatif ama çetesi te göre yüksek Dr adet olmam için ilaç verdi sizce kullanım mı
Can'ım beta hcg iki günde ikiye katlaması gerekir ve Dr sana tahminimce söktürücü vermiştir Bebek varsa oluşursa tutunursa o ilaç da bişey yapmaz aklında olsun bana kalırsa beta hcg ye tekrar baktır sonra ilaçla başla ama iki gün sonra baktırmanı tavsiye ederim inşallah meleğin seninle olur hayırlısı olsun Hakkı'nda
Tarlusal verdi cnm bn kullanıyım mı şimdi bu sonuçlara göre gebelik oluşur mu adetin 3. Günü hormon bakalım hiç bakmamışız dedi sanırım yumurtalık rezervleri ile ilgili ayy hiç kafaya takmıyordum ama şuan hiç iyi değilim
Can'ım o zman sen ya kimyasal gebelik geçiriyorsun yada hormonal denge bozukluklarında beta hcg yi etkiler sen ilaca başla bişey varsada hiç bi zararı olmaz bebeğine yoksa bişey en azından adetin düzene girer Dr doğru demiş sen adetinin 3. Günü git bi baksın
Kesinlikle gebesin demedim arkadasım ihtimaller üzerinde. Gidiyoruz ve ayrıca 0.küsürlü değerlerin gebelik olmadığını bizde biliyoruz ayrıca belki kist vs vardır diye Dr usg incelemesi için çağırmış bende ilaca başla dedim farkındaysan !!!!
Tarlusal verdi cnm bn kullanıyım mı şimdi bu sonuçlara göre gebelik oluşur mu adetin 3. Günü hormon bakalım hiç bakmamışız dedi sanırım yumurtalık rezervleri ile ilgili ayy hiç kafaya takmıyordum ama şuan hiç iyi değilim
Cnm tarlusal hamile olsanda zarar VERMEz rahat rahat iç doktorum demişti bana ve mutlaka adet olunca doktora git 3.günü ve tarlusal kullanmaya başlayınca 10 güne kadar adet görürsün
Kızlar çok saolun evet gebe değilim zaten sorun orada değil son 3 gündür akıntım fazlasıyla var ovülasyon günleri olabilir diye günleri değerlendirmek istedim 8 saat sonrada Dr a gitmem gerekiyordu 8 saate gebelik çıkar mı bilemiyorum
Cnm tarlusal hamile olsanda zarar VERMEz rahat rahat iç doktorum demişti bana ve mutlaka adet olunca doktora git 3.günü ve tarlusal kullanmaya başlayınca 10 güne kadar adet görürsün