• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cumartesi işe gitmek

venus0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
8.076
25
0
İstanbul
Arkadaşlar şuan çalıştığım yerden ayrılacağım yeni iş arayışına başladım
İş görüşmesinde cumartesi çalışmamak için neler söylenebilir .. yada bu teklif nasıl yapılabilir çok abes olurmu yada işi kaybetmeme neden olurmu?
İçinizde bu şekilde görüşme yapan varmı?
Yardım edin lütfen bana

Arkadaşlar şuan çalıştığım yerden ayrılacağım yeni iş arayışına başladım
İş görüşmesinde cumartesi çalışmamak için neler söylenebilir .. yada bu teklif nasıl yapılabilir çok abes olurmu yada işi kaybetmeme neden olurmu?
İçinizde bu şekilde görüşme yapan varmı?
Yardım edin lütfen bana

Şirketin kuralıysa cumartesi çalışmak yapabileceğin birşey yok. Senin için özel bir durum oluşturacaklarını sanmam. İş görüşmesinde şartları öğrenirsin, cumartesi çalışılıyorsa başka işe başvuru yaparsın. Ben duymadım ve görmedim böyle bir olay. Birçok iş görüşmesine gittim. Genelde baştan anlattılar şartları. Cumartesi çalışan yerleri istemedim.

Şirketin kuralıysa cumartesi çalışmak yapabileceğin birşey yok. Senin için özel bir durum oluşturacaklarını sanmam. İş görüşmesinde şartları öğrenirsin, cumartesi çalışılıyorsa başka işe başvuru yaparsın. Ben duymadım ve görmedim böyle bir olay. Birçok iş görüşmesine gittim. Genelde baştan anlattılar şartları. Cumartesi çalışan yerleri istemedim.

Bu şekilde gelmeyen bi kaç kişi olmuştu geçmiş iş hayatımda ama tabi nasıl teklif edilir bilmiyorum

bır cozumunu bulursan bana da soyle:50:

Bu pek çözüm bulunacak bir şey değil, iş yerinin şartları bir kişiye göre değişmez ki.. maaş vs olsa konuşulup orta yol bulunur, pazarlık yapılma ihtimali var en azından. ama senin durumunda yapılacak tek şey, cumartesi çalışılan yerlere başvurmamak veya görüşme için telefonla aradıklarında sormak, ona göre en başında kararını vermek.

Bende cumartesi günleri çalışıyorum maalesef .. Evli olunca cumartesi günleri çalışmak o kadar çok koyuyor ki bana anlatamam... Yorgunluğu da cabası tabi ki... Sosyal hayat bitiyor resmen dinlencekmisin farklı aktivitelermi yapacaksın belli olmuyor.. Eğer başvuracağın şirkette cumartesi günü çalışma olayı varsa bunu öne sürmen yanlış olur kabul etmezler , ama kendi kriterlerine göre bir yer bulursan bu senin için daha uygun olur canım...:34:

Back
X