Kızlar bir iş görüşmem oldu cmt-pazarda çalışıcam haftaiçi izin günüm olacak Tamam şimdilik güzel bir işe girmek ama beş yıllık bir anlaşmam olacak.Çalışırım sorun değil ama evlenince ne gibi durumlar olabilir..Belki çoğu için ark gezebilcek ,aile ile vakit geçirebilcek zamanlar.Ama bu zamanda iş bulmaya şükretmek lazım ama daha beklemelimiyim ..İşte beş yıl bağlanacağım.
Kızlar bir iş görüşmem oldu cmt-pazarda çalışıcam haftaiçi izin günüm olacak Tamam şimdilik güzel bir işe girmek ama beş yıllık bir anlaşmam olacak.Çalışırım sorun değil ama evlenince ne gibi durumlar olabilir..Belki çoğu için ark gezebilcek ,aile ile vakit geçirebilcek zamanlar.Ama bu zamanda iş bulmaya şükretmek lazım ama daha beklemelimiyim ..İşte beş yıl bağlanacağım.
calısmaya ıhtıyacın varsa kabul etmekten baska caren yok gibi gözüküyor evlılık hayatın biraz zor gecebılır ama karsılıklı anlayış olursa sorun olmaz dıye dusunuyorum
Ben yaklaşık altı senedir cumartesi pazar çalışıp hafta içi izin yapıyorum... Bazen haftasonu izin kullanmam gerekiyor zor oluyor ama alıştım artık... Eşimde hafta içi izin kullandığı için sorun olmuyor bizde... Ama evli biri olarak haftada 2 gün izinli olmak isterdim ya da en azından bir gün yarım gün çalışmak...
eğer ufukta evlilik görünüyorsa ben olsam kabul etmezdim herhalde. tamam bu zamanda iş bulmuşsun ama düşünsene evlendin buyuk ıhtimalle eşnin bir pazarı olacak arkadaşlarınlada bir pazarınız olacak ama sen iştesin. bi süre sonra hem seni hem karşındakını yıpratacaktır bu durum
Ben yaklaşık altı senedir cumartesi pazar çalışıp hafta içi izin yapıyorum... Bazen haftasonu izin kullanmam gerekiyor zor oluyor ama alıştım artık... Eşimde hafta içi izin kullandığı için sorun olmuyor bizde... Ama evli biri olarak haftada 2 gün izinli olmak isterdim ya da en azından bir gün yarım gün çalışmak...
Haftasonu düğünler özel günler olcak o günleri düşündüm çok mu derin düşünüyorum ama sözleşmede biraz ağır koşulları cüzi bir rakkamın altına imza atmak beni korkutuyo ..Peki bu gibi sözleşmelerde kurumsal yerlerde maaş verilmeme durumu olur mu ..ilk defa kalkışıyorum böyle bir duruma
Haftasonu düğünler özel günler olcak o günleri düşündüm çok mu derin düşünüyorum ama sözleşmede biraz ağır koşulları cüzi bir rakkamın altına imza atmak beni korkutuyo ..Peki bu gibi sözleşmelerde kurumsal yerlerde maaş verilmeme durumu olur mu ..ilk defa kalkışıyorum böyle bir duruma
Başlarda zor olur alışman ama daha sonra alışırsın... Ben evlenene kadar sorun yaşamadım ama evlendikten sonra arkadaşlarla çok fazla paylaşımda bulunamamız can sıkıcı olmaya başladı... Eğer aldığın maaş seni tatmin etmeyecek hafta içi izin yapıyor olmanı göze batırmayacaksa bence başlama... Başlarda işsizlikten kurtulduğun için gözüne batmaz izin olayı ama daha sonra çileden çıkmaya başlarsın...
Bence girme bu işe zorlanırsın ben evliyim eşimde bende cumartesi günler çalışıp pazar günleri iznimizi kullanıyoruz bir sorun olmuyor ama sen ılerde evlenıcegın kısıde hafta içi ıznı olursa bir problem olmaz ama hafta sonu zor olur kuzenım ve eşi cok zorlanıyorlar 2 aylık evlıler
bi deneme suresi vs yok mu? oyle pat diye 5 yil is garantisi olmasi iyidir belki ama karsilikli olarak belli sartlar altinda anlasmayi fesh etme olanaginin olmasi gerek.
en azindan bir sure deneyip oyle kabul etmek daha mantikli sanki..ama dusunuyorumda evlenince esin haftasonu evde bos olacak sense haftaici yani birlikte birseyler yapmak isteseniz ya aksamlara sigdiracaksiniz ya da bi taraf 1-2 gun izin alip denk getireceksiniz mutlaka.
ben de yeni mezunum ve bir kurumda çalışıyorum haftasonlarım tatil. Haftada 1 gün iznim olsa asla yapamazmışım 2 gün bile yetmiyor nerdeyse. Bir de pazar herkes evinde insan kendi de evde olmak istiyo... bi daha düşün bence.
Bende 1 yıldır haftasonları çalışıyorum. İzin günüm haftaiçi iki gün..Ben bekar olmama rağmen zorlandım. Ailemle hiçbir düğüne pikniğe gidemedim. O kadar kötü hissediyor ki insan kendini .Çalışmadan bunu anlayamazsın. Dışarda gülen gezen insanları gördükçe daha da beter hissediyordum. Evlenince bu durum çekilmez. Eşin bile senden soğuyabilir. Ama eşininde izni hafta içi olursa anca o zaman sıkıntı olmaz.
Bu sene yine haftasonu devam edeceğim.
benim kızım da hafta sonu çalışıp hafta içi izin kullanıyor...işini sevdiği için mi nedir hiç şikayetçi değil...bazen arkadaşlarıyla birbirlerini idare ediyorlar düğün ,nişan gibi özel günlerde esnek davranabiliyor...bu tarz işlerin maaşları tatminkar oluyor...benim kızım evli değil belki o yüzden sorun olmuyordur fakat 5 yıllıık sözleşme bağlayıcı olmuş...bu arada hangi sektör merak ettim...
Bir yerlerden başlamak lazım sanırım napalım böyle imiş kaderim derim.Kabul desem tabi alınma süreci olacak pat diye almıyorlar böyle uzun bir dönem için.Zaten henüz bir aday bile yok evlenmek için umarım aynı sektörden denk gelir olursa.Ben daha olasılıklar üzerinden gidiyorum bide işte şaşkın şaşkın.