Cuma'ya Kalsa (Kanal D)

hurrem

iyilik güzellik
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2007
2.505
10
358
Konya
Amerika'da uzun yıllar gösterilen "According to Jim"in yerli versiyonu "Cuma'ya Kalsa"nın çekimleri başladı.

Başrollerinde Haluk Bilginer ınci Türkay Aysun Kayacı ve Ümit Erdim'in rol aldığı dizi yakında Kanal D'de ekrana gelecek. Dizinin TEM Stüdyoları'nda yapılan tanıtımında konuşan Haluk Bilginer "Son derece mutlu bir aileyiz. Üç çocuğumuz var. Baldızım (Aysun Kayacı) ve küçük kardeşi (Ümit Erdim) ile sürekli aynı evdeyiz. Cuma çok iyi bir aile babası ama sorunları çözmede kendine göre yöntemleri var. Bu yüzden dizinin adı 'Cuma'ya Kalsa' oldu" dedi.

[/URL][/IMG]

Ne dersiniz kızlar izleyelim mi?

Son düzenleme:
haluk bilgineri özledim acıkcası inş tutar ama temennşm kpss den sonra falan başlaması yaa sınav döneminde izlemek olmaz yaa

Fragmanı görünce sevindim açıkcası Haluk Bilginer çok usta bir oyuncu ve bugüne kadar her karakteri sanki yaşarcasına yansıtıyor..Çok beğeniyorum filmlerini,dizilerini..ınşaallah sağlam bir senaryosu vardır ve tutulur..

haluk bilginer muhteşem bir ustadır...özletmişdi kendini ...

ama aysun kayacıyı görünce hayal kırıklığına uğradım...ne işi var o dizide ...oyuncu desen oyuncu değil

sinir oluyorum diziyi mahvetmese bari...

haluk bilginer oyunculuğunu konuşturcaktır yine,eminim... ama aysun kayacı ne alaka :S

inci türkayı sevmiyorum, şirineymiş gibi edaları falan çok yapmacık geliyor :umursamaz:
aysun kayacı, fiyasko, konuşmayı bile beceremiyo, kendini kasıyo
Haluk Bilginer süper :lepi: inşaallah bütün dizinin yükünü onun üzerine yıkmazlar.
zaten yıksalar da olmaz çünkü haluk bilginer iyi bir rol arkadaşı yoksa çok sıkıcı ve abartılı oyuncu oluyo
bekliyoz bakalım neler olacakboshayallersmilezemuszemus

haluk bilginer neden daha ii kadrosu olan bir dizide oynamıyor
bilginer dışındaki oyuncuları beğenmedim inci türkayı görünce tüylerim diken diken oldu
sihirli annem gibi bir diziyse akannehirakannehir

1. Bölüm Özet

Kanal D’de yepyeni bir komedi dizisi başlıyor!
"Cuma’ya Kalsa"

Kanal D’de 19 Nisan Pazartesi günü “Cuma’ya Kalsa” adlı yepyeni bir komedi dizisi başlıyor. Başrollerinde; Haluk Bilginer, ınci Türkay, Aysun Kayacı ve Ümit Erdim’in oynadıkları, yapımını MED Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Fatih Aksoy ile Günay Koker’in yaptıkları “Cuma’ya Kalsa”; Amerika’nın ABC televizyon kanalında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran “According to Jim” adlı sit-com’un uyarlaması. Ardı arkası kesilmeyen komik olayları, kahkahası ve eğlencesi ile milyonların tiryakisi olacağı dizinin konusu ise şöyle;

Genel Hikaye:
Cuma, karısını ve çocuklarını çok seven, sevimli bir adamdır. Eşi Şebnem, çocukları Çağla, Melis ve Berk’le birlikte mutlu bir aile yaşamı sürerler. Üst katta oturan baldızı Çiğdem ve kayınbiraderi Kerem de evin gediklisidir. Cuma ve Kerem beraber çalışmaktadır. Üniversite mezunu olan Şebnem ev kadınıdır. Çiğdem reklâm sektöründe çalışmaktadır. Çağla ve Melis, ilkokula, Berk anaokuluna gitmektedir. Cuma pek çok erkek gibi keyfine düşkündür. Sıcak yuvasındaki aile hayatının tadını çıkarmayı iyi bilir. Öte yandan hâlâ çocuk gibidir. Tipik bir erkek olan Cuma, futbol maçlarına, televizyon izlemeye ve site lokalinde arkadaşlarıyla iskambil oynamaya meraklıdır. Kayınbiraderi Kerem’le kafa dengidir. Baldızı Çiğdem’le atışmayı severler. Cuma ve Şebnem birbirine hâlâ aşık bir çifttir. Sık sık iddialaşmak aralarında bir aşk oyunu gibidir. Bu iddialaşmalar her seferinde, geri adım atmak istemeyen karı kocayı saçma sapan davranışlara sürükler, tartışmalar gittikçe daha gülünç hale gelir. Cuma sonunda karısının haklı olduğunu anlar, kendini affettirir. Ama bunun için önce durup dururken kalkıştığı işten pişman olması gerekir.
“Cuma’ya Kalsa” dizisi, 2001 yılında Amerika'nın ABC kanalında yayınlanmaya başlayan, hâlâ aynı kanalda yayınlanan ve kanalının en çok izlenen 2. komedi dizisi olan “According to Jim” adlı sit-com’un uyarlamasıdır. Dizinin senaryo uyarlamasını ise Erol Hızarcı yapıyor.

ben according to jim'i severek izliyordum bu da güzel dizi olacak gibi

aysun kayacıyı ben de sevmem ama kadının hakkını yemeyelim çat kapı dizisinde çok beğenmiştim ben onu önyargılı olmayın belki güzel oynar yerimseniben

haluk in
aysun out...

bu kıza uyuz oluyorum. afedersiniz ama tam anlamıyla böyle...
bakalım dizi iyiye benziyor. ama aysun kayacıyı görmek istemiyoruz artık ekranda.

haluk bilginer her zamanki gibi iyiydi..ama genel olarak beğenmedim tek haluk bilginer
götürüyor diziyi...diğer başroldeki kadın her zamanki gibi aynı rolde mimikleri bile aynı ..
aysun kayacı zaten hep aynı hele o dişleri ve dudakları iyice garip olmuş oyunculuk desen hiç yokakannehir

haluk bilginer in komedilerine bayılırım ama diğer başroldeki kadın cok itici ve yapmacık,cok gıcık olduğum için kadına Halukcuğumu da izleyemiyorum...

bencede haluk bilginere bu kadın hiç gitmemiş.. onun eyvah babam tatlı hayat falan dizleirni çok severeke izleidm.. adam işini iiy yapıyor. sırf onun için izliyorum bu diziiyi..

yalniz resmin üzerine tiklayinca virüs uyarisi verdi baglantiyi kesti söylemek istedim

güzel bir dizi olabilirdi ama oyuncu seçimleri çok yaanlış bence başroldeki kadın çok itici o yüzden izleyemiyorum tatsız tuzsuz bişey olmuş

ınci Türkay,kendini tiyatro sahnesinde zannederek oynuyo sürekli..
abartılı mimikler,tonlamalar vs..
antipatik geliyo oyunculuğu..

According to Jim'in Türk versiyonu tutucak mı bakalım..
Ben izlememeye karar verdim..

bu dizi 13 bölüm dayanabildi

inci türkayı hiç sevmem sihirli annemden beri

haluk bilginer tabii ki çok iyi bi oyuncu ama burdaki karakterinin tatlı hayattaki ihsan yıldırım karakterinden bi farkı yokki, karşısında bi sevinci eksik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…