• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İphone 6 ya gönderme yaptı

dmtsener

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2014
18
10
88
39
Sırada bekleyen insanlar var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan marka belirtmeden iphone 6 almak için sırada bekleyenleri gösterek marka pazarlaması hakkında açıklamalar yaptı.

Bir markanın yeni bir model telefon piyasaya sürüyor.

İnsanlar o marka telefonu alabilmek için gece dahi saatlerce kuyrukta bekliyorlar. Bu marka her yıl model çıkardığı halde, modeller arasında çok büyük farklılıklar da yok ha, bunu da söyleyeyim.

Tanınmışlık sayesinde bu uzun kuyrukları oluşturabiliyorlar. Burada birçok arkadaşımız da bunu biliyor. Aslında satılan telefon değil, satılan o telefonun markası. "Bak yenisini aldım” bu…

"Ekonomiyi ayakta tutan ve büyüten gücün bu ve buna benzer markalar olduğunu görüyorsunuz. Japonya, Kore aynı şekilde. Küresel markaları sayesinde istikrarla büyüyorlar.

Bu açıklama medyada çok farklı yorum ve mizah oluşmasını sağlayacak gibi gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence de doğru demiş, markaların ismi satılır, cihazın ne işe yaradığı, tipi görüntüsünün önemi yoktur.
Da neden demiş o kısmı algılayamadım:KK64:
Markanın menşei mühim değil, Amerikan Mamerikan alın gitsin mi demek istemiş yoksa marka üretin mi demek istemiş acabao_O

Markamız var da biz mi almıyoruz:KK59:

yaptığı açıklama doğru da konuyla ne alaka onu anlamadım.orada konu Türkiye'nin yeni logosuydu.

millet gece sıra bekledi. Bir kısmı yerli olan vestel ve casper telefon çıkardı. Bırak sıra beklemeyi alan oldumu acaba :)

12 senedir bu ülkenin başındalar ve bunu söyleyebiliyorlar.
Biraz daha imam hatip açsınlar, kadının gülmesinden doğurmasına konuşsunlar. Bilimle teknoloji ile uğraşılmasın tüketim toplumu haline gelelim sonra niye sıraya girilmiş

Back
X