- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Kimseye hakaret kabul edilemez.
Dilek İmamoğlu'na da kaç gündür küfür ediliyor tepki gösteren siyasetçi yok!
Siyasetcileri bu olanın kitleside böyle olur şaşırmıyorum. O gönderinin altı "kadına" hakaretlerle dolu. O da bir anneydi...Eski ABB Başkanı olan Melih Gökçek’in paylaşımı sosyal medyada büyük tepki gördü.
AKP'li Melih Gökçek, tutuklanarak görevden alınan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu hakkındaki mesajları tartışma yarattı.
Bir sosyal medya kullanıcısının 'kocası hapise girmedi mi? Ne bu neşe?' paylaşımını fırsat bilen Melih Gökçek, “Dilek İmamoğlu belli ki kocanın içeriye girmesinden çok memnunsun. Aranız açıkmış. Bu kadar belli etmene de gerek yok. Şimdi Ekrem bunu duyunca acayip canı sıkılmıştır” yazdı.
Çok ayıp cidden nefretlerinden ne dediklerinin farkında değiller maalesef.Siyasetcileri bu olanın kitleside böyle olur şaşırmıyorum. O gönderinin altı "kadına" hakaretlerle dolu. O da bir anneydi...
Katılıyorum. Sonrada bu kirli ağızlarla Allah diyecekler kitap diyecekler...Çok ayıp cidden nefretlerinden ne dediklerinin farkında değiller maalesef.
Kendilerine müslümanlar sadece.Katılıyorum. Sonrada bu kirli ağızlarla Allah diyecekler kitap diyecekler...
Diyecek bisey bulamiyorum sadece kınıyorumEski ABB Başkanı olan Melih Gökçek’in paylaşımı sosyal medyada büyük tepki gördü.
AKP'li Melih Gökçek, tutuklanarak görevden alınan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu hakkındaki mesajları tartışma yarattı.
Bir sosyal medya kullanıcısının 'kocası hapise girmedi mi? Ne bu neşe?' paylaşımını fırsat bilen Melih Gökçek, “Dilek İmamoğlu belli ki kocanın içeriye girmesinden çok memnunsun. Aranız açıkmış. Bu kadar belli etmene de gerek yok. Şimdi Ekrem bunu duyunca acayip canı sıkılmıştır” yazdı.
Çok şey varda olmuyor maalesef.Diyecek bisey bulamiyorum sadece kınıyorum
öyle yorum bile yapamıyoruz boyle bir hakkımiz bile yokÇok şey varda olmuyor maalesef.
Artık insanlar tırsıyor birşey demeyede yazmayada.öyle yorum bile yapamıyoruz boyle bir hakkımiz bile yok
Ben burda bile yazmaya korkuyorum kız aslında soyleyecegim cok sey varda burda bile yazamiyorum o derece yaniArtık insanlar tırsıyor birşey demeyede yazmayada.
Hepimizin çok dikkatli olması lazım laf dalaşına bile girilemeli bence.Ben burda bile yazmaya korkuyorum kız aslında soyleyecegim cok sey varda burda bile yazamiyorum o derece yani
Bu adam Ankara'yı parsel parsel satıp cebini doldurduktan ve de kendi adamları (Bülent Arınç) tarafından ifşa edildikten sonra hala hangi yüzle değil tivit atmak insan içine çıkabiliyor? Onu geçin oğlu mv oldu, babasının pisliği elinde ona buna sürmekten zerre kaçınmıyor. Ülkede anlam veremediğim çok fazla şeyden top 5e girebilecek bir durum.Diyecek bisey bulamiyorum sadece kınıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?