Cushing Sendromu hakkında?

Mickeylover

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2019
26
29
88
Merhaba arkadaşlar köpeği Cushing sendromuna yakalanan var mı acaba? Kaç aydır uğraşıyorum ve çok ağırlaştı ilaç kullanıyoruz biraz baskıladık. Çok üzülüyoruz.

Hangi şehirdesiniz? Ankara Petcode hayan hastanesini arayın,özellikle Ateş beyi isteyin. Olmaz, imkansız denilen şeyleri başaran bir veteriner.
Çok geçmiş olsun. Petcode'u muhakkak arayın.

Hangi şehirdesiniz? Ankara Petcode hayan hastanesini arayın,özellikle Ateş beyi isteyin. Olmaz, imkansız denilen şeyleri başaran bir veteriner.
Çok geçmiş olsun. Petcode'u muhakkak arayın.
Mesajınızı yeni görüyorum, köpeğimi kaybettim bir ay önce cushing birçok hastalık getirdi kansızlık vs. Çok uğraştık ama olmadı, melek oldu bebeğim. Mesajınızı görseydim onu da denerdim.

Çok üzüldüm, inanın kalpten söylüyorum. Keşke daha önce görme şansınız olsaydı mesajımı. Başınız sağ olsun

bir hayvansever evinde 1 köpeği olan biri olarak ilk defa bu rahatsızlığı duydum. Hemen Google'dan araştırıyorum. Size de geçmiş olsun

bir hayvansever evinde 1 köpeği olan biri olarak ilk defa bu rahatsızlığı duydum. Hemen Google'dan araştırıyorum. Size de geçmiş olsun
Çok zor bir hastalık endokrin sistemi yerle bir ediyor. Karaciğer büyüklüğü ile başladı çok ünlü bir profesör oğlumu kitle var diye ameliyat etti bende güvendim. Sonra ne kitle ne kanser çıktı. Karaciğer büyüklüğünde bu hastalığa başlasaydık ameliyattan önce tedaviye belki daha az sancılı sürecekti ve daha iyi yaşayacaktı ama ameliyattan 3 bucuk ay sonra kaybettik. Dikkat edin... genetik yatkınlık en büyük nedenlerindenmiş. Hiç kimse yaşamasın bunu bir daha dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…