cv gonderirken maile ne yazmaliyim???

kirmizipikap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
190
33
118
kizlar yardiminiza ihtiyacim var. yaklasik 2 yildir calismaya ara vermistim. simdi bir bankaya cv`mi mail ile gondericem. ancak icerigine ne yazacagima karar veremedim. ben 5 yil bankacilik yapmis bi insanim ama bilgisayarin basina gectim 1 saat yazip yazip sildim :26: boyle seylerin de insani gormeden once cok onemli olduguna inanirim. nolur bi fikirin verin de su isin icinden cikabileyim :44:

cok tesekkur ederim simdiden :18:

sizinle çalışmayı çok arzu ederim.
saygılarımla..
isim soyisim
yazılabilir..
ya da

aradığınız kriterlere uygun olduğumu düşünüyorum
sizinle çalışmaktan büyük mutluluk duyarım
saygılarımla..

aradığınız kriterlere uygun olduğumu düşünüyorum
sizinle çalışmaktan büyük mutluluk duyarım
saygılarımla..

Cok iyi bi fikir tesekkur ederim canim ama takıldığım bir bokta var. Ben herhangi bi is ilanı icin göndermicem. Yani siz bi gönderin elimizde bulunsun durumu var. Yüne de uygun olur mu sizce??

aradığınız ...... pozisyondaki kriterlere uygun olduğumu düşünüyor ve sizin gibi büyük bir bankayla çalışmaktan onur duyarım
saygılarımla ...

Son düzenleme:
Cok iyi bi fikir tesekkur ederim canim ama takıldığım bir bokta var. Ben herhangi bi is ilanı icin göndermicem. Yani siz bi gönderin elimizde bulunsun durumu var. Yüne de uygun olur mu sizce??

o zaman olmaz :44:

merhaba,

uygun göreceğiniz bir pozisyonda sizinle çalışmaktan büyük onur duyarım.

saygılarımla

diyebilirsin bence

merhaba,

uygun göreceğiniz bir pozisyonda sizinle çalışmaktan büyük onur duyarım.

saygılarımla

diyebilirsin bence

Anammmmm telefondan yazıyorum hiç farketmemişim nokta yazacağım yere ne yazmışim... Cok utandım

Cok teşekkür ederim prenses peri .. Allah razı olsun. Okadar sıkıntı yaptım ki icimi rahatlatın. Valla esimin bile yazısını ben hazırladım zamanında kendime gelince heyecan yaptım herelde :) cok teşekkür ederim

Değerli yetkili,
Özgeçmişimin şirketinize değer katabileceğim uygun pozisyonlar için değerlendirilmesini rica ederim.
İlginize teşekkür ederim.
Saygılarımla.

Bunu yazabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sayın İlgili,

....... pozisyona ilişkin detaylı özgeçmişim ekte bilgilerinize sunulmaktadır.

Sizin de uygun gördüğünüz bir gün ve saatte görüşmek arzusundayım.

Saygılarımla,

İsim soyisim.

Değerli yetkili,
Özgeçmişimin şirketinize değer katabileceğim uygun pozisyonlar için değerlendirilmesini rica ederim.
İlginize teşekkür ederim.
Saygılarımla.
Bunu yazabilirsin.

Bu fikirleri birleştirip iyi bi mail hazırlayacağım :) Ayyy iyki varsınız yaaaa.. Cok teşekkür ederim :)

Titiz, dikkatli ve detaylara önem veren biriyim.
Görgü, kültür, kişilik ve insani değerler bakımından yüksek seviyede insanlarla bir arada olmayı ve
Onların deneyimlerinden maksimum seviyede fayda sağlamayı arzu ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…