Sanirim bende iade edicem kullandm ve kutusu biraz yırtık inşallah sorun olmaz ya. Hiç içime sinmedi. Siz hiç kullandnzmı acabaDaha önce uygun diye alıp iade ettiğim üründü
Eve geldiğinde denemek için fişe taktım isinmadigini fark ettim ve sallanıyordu sağlam değildi hemen gönderdim. Umarım kullandığınız için problem cikartmazlarSanirim bende iade edicem kullandm ve kutusu biraz yırtık inşallah sorun olmaz ya. Hiç içime sinmedi. Siz hiç kullandnzmı acaba
Ya evet dimi cok sallaniyor. Ayarlanabilir diyor ama durmuyo ki yüksekliği filan. İnsallah ya dun geldi 1 kere denemek icin tost yaptım. Sanirim en iyisi demir tost makinesindeEve geldiğinde denemek için fişe taktım isinmadigini fark ettim ve sallanıyordu sağlam değildi hemen gönderdim. Umarım kullandığınız için problem cikartmazlar
Tost makinesinde ucuza kaçmamak lazımmışYa evet dimi cok sallaniyor. Ayarlanabilir diyor ama durmuyo ki yüksekliği filan. İnsallah ya dun geldi 1 kere denemek icin tost yaptım. Sanirim en iyisi demir tost makinesinde
Hangi marka acabaOcak üstü var bende harika
En iyisi onlar yaaa bozulmaz sıkıntı çıkartmazOcak üstü var bende harika
Ocak üstü markasıHangi marka acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?