cyclo-prognova kullananlar buraya lutfen

Merhaba, kullanma amacın nedir? Ben bulug çağında hic adet olmamıştım. Sonra bir suru test sonucunda hormon eksikliği çıktı. Bu hapı alarak az salgılanan hormon normal hale geliyor ve regl oluyorum. Kullanmadigim zaman hic regl olmuyorum.

Merhaba, kullanma amacın nedir? Ben bulug çağında hic adet olmamıştım. Sonra bir suru test sonucunda hormon eksikliği çıktı. Bu hapı alarak az salgılanan hormon normal hale geliyor ve regl oluyorum. Kullanmadigim zaman hic regl olmuyorum.

bendede adet düzensizliği olduğu için verilde amaç aynı adet gördürmek

Ama ben hic adet olmadimki. Ne zaman ilac almaya başladım o zaman oldum. Geçen ay tup bebek tedavisine başladık. Haftaya sali laparaskopi olacağım. Senin çocuğun var mi?

ben de tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım.bu ilaca tedavi sırasında başladım 9 haftalık oldum hala devam ediyorum ama sadece beyazlarını içiyorum.estradiol içeren bir hormon ilacı ,rahmi kuvvetlendirmek için verdi dr um.ama normalde bende adet söktürücü bir ilaç diye biliyorum.tedaviye başlamadan dr una bu ılacı kullandığını söylemeyi ihmal etme.inşallah bebeğine kavuşursun...

Zeynep merhaba,
Ben yeni basladigim icin cok merakliyim. Ne olur beni mazur gör. Senin bebek olmama sorunu neydi?

canım ,bizim sebebsiz infertiliteymiş.yani eşimdede bendede hiçbir problem saptanamadı.2,5 yıl doğal yoldan olmayınca daha fazla beklemek istemedik ve çok şükür ilk denemede oldu.sende dr una güven ,için rahat olsun,psikolojinin pozitif olması tedavi süreci için cok önemli.inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.

Back
X