Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 1 buçuk senedir istiyorum geçen ay kullandım 21 gün sonra 1 hafta içinde adet oldum bendede düzensizlik vardı nisan 13 2012 de oldum normalde mayıs 13 de olmama lazımdı olmadım ama bugün test yaptırdım kan 3 buçukta sonucu inş. hamileyimdir bidaha gerek kalmaz allah sanada nasip etsin inş.
hadi bakalım inşallahben de kullanıyorum bu hapı 2.kutumdayım,adetten 10 gün önce lekelenme yaşıyodum ondan verdi doktorum lekelenmeyi önledi,3 tane kaldı perşembe bu kutu da bitiyo inşallah bu ay olur bebişim
![]()
bende de aynı problem vardı canım ve bende 3 aydır kullanıyorum benm bugün son gün. iki aydır ilaç bittiği gibi adet oluyordum 1 haftada tamamen adetim bitiyordu. ama bu ay geçen hafta başladı lekelenmem. ben her zamanki gibi acaba hamilemiyim die düşündüm. ama şimdi bayağı bir koyu leke. inşallah problem ortadan kalkmıştır. yarın doktora gidicem
inşallah canım,peki nedenmiş,neden böyle lekelnme oluyomuş,doktorun ne dedi bu duruma? bnmki hormonlardan olduğunu söyledi,adetin 3.günü yapılan testlerin yanı sıra 3 test daha verdi yaptırdım gayet ii çıktı,yine de veriyim bu hapı,leklenmeyi önleyelim dedi,3 kutu bitir yine gel dedi bakalım bu 2.kutu..
offffff 3 buçukta sonuç belli olcak bakalım ne olcak dua edin burdaki arkadaşlar bide cyclo pro kullanan oldumu hiç 1 kutuda hamile kalma olasılığı varmı yardım edin ltfnhadi bakalım inşallahben de kullanıyorum bu hapı 2.kutumdayım,adetten 10 gün önce lekelenme yaşıyodum ondan verdi doktorum lekelenmeyi önledi,3 tane kaldı perşembe bu kutu da bitiyo inşallah bu ay olur bebişim
![]()
offffff 3 buçukta sonuç belli olcak bakalım ne olcak dua edin burdaki arkadaşlar bide cyclo pro kullanan oldumu hiç 1 kutuda hamile kalma olasılığı varmı yardım edin ltfn
aynen canım bana da öyle dedi. hormanal dengesizliklerden dolayı bu bölgelerde kalınlaşmalar oluşuyormuş ve bunlar böyle düzensiz kanamalara sebeb oluyormuş. sende daha önceden adet düzensizliği oldu mu hiç
aynen canım bana da öyle dedi. hormanal dengesizliklerden dolayı bu bölgelerde kalınlaşmalar oluşuyormuş ve bunlar böyle düzensiz kanamalara sebeb oluyormuş. sende daha önceden adet düzensizliği oldu mu hiç
bende hamilleik için kullanıyorum 1 buçuk yıllık evliyim ve hiç korunmadık bekarken adet sorunum yoktu evlendim düzensizleşti yalvarırırm allahıma her secdede her tesbihte önce olmayanlara sonra bana nasip etsin emeklerimizi boşa vermesin ne olur dua edin bu test pozitif çıksın ne olurr her testte negatif görmekten bıktım ve korkuyorum artık bu ilacın hallı 2 yada 3 kutuymuş ben geçen ay kullandım normal edet oldum bu ay ayın 13 e olcaktım olmadım düzene binmedimi hamilemiyim offfffff
hee anladıııımm,ayy canım bnm inşallah hamilesindir saat 3 oldu,ne zmaan gitcen sonucu almaya:26:
hamile çıksam zaten oturup ağlıycam artıkkkkkk.(((((((((((((
annem alcak canım arayacak beni ama elim telefona gitmiro kiiiii((eşime demedim bile olumsuz çıkarda üzülür diye