Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben dün doktora gittim kalınlaşma ortadan kalkmış. şimdi yumurtlama takibi yapıcam 10 12 gün sonra yine gel dedi. bir de progestan verdi. 16. günden sonra içmeye başlayacakmışım. çok sevindim geçtiğine ama allahıma şükür. inşallah bir daha olmaz
sonuç negatif canım benim ya ama işin iyi tarafı hiç sorun kalmamışşş çok şükür farlutal kullancam iltihap kist yok hormonlarda iyi tertemizmiş:) egemnnnn çok saol düşündüğün için
sonuç negatif canım benim ya ama işin iyi tarafı hiç sorun kalmamışşş çok şükür farlutal kullancam iltihap kist yok hormonlarda iyi tertemizmiş:) egemnnnn çok saol düşündüğün için
offffff 3 buçukta sonuç belli olcak bakalım ne olcak dua edin burdaki arkadaşlar bide cyclo pro kullanan oldumu hiç 1 kutuda hamile kalma olasılığı varmı yardım edin ltfn
ben dün doktora gittim kalınlaşma ortadan kalkmış. şimdi yumurtlama takibi yapıcam 10 12 gün sonra yine gel dedi. bir de progestan verdi. 16. günden sonra içmeye başlayacakmışım. çok sevindim geçtiğine ama allahıma şükür. inşallah bir daha olmaz