cyclo progynova kullananlar?

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
298
Selam kizlar regl 37 40 olunca ve kanamamda 15 16 gun surunce doktor 3 aylik tedavi donemine girdik ve kizima kardes istiyoruz bu yuzden duzenleyiciye basladik ilacla ilgili sikintim yok kullananlar ve regl duzenleyenler varmi bu arada doktor gebelige engel degil hamile kalabilirsin dedi yumurtalama gunumdeyim suan ztn 8 tane hapim kaldi ins duzene sokar. Kullananlar ve kullanirken hamile kalanlar varsa yazsin bana :)

Kimse yazmamis asiri bas agrisi ve bulanti yapti migrenim vardi azdirdi ztn yan etkilerine benziyor belirtilerim az kaldi bu ay icip bitirip doktora gidicem ins gebelik olusurda gerek kalmaz

Hayırlı geceler arkadaşlar. Ben 4 nisanda polip ameliyatı oldum. Aynı gün bu ilaca başladım 2 kutu aldım. İlk önce 2 şer tane beyazlardan içicem sonra kahve rengilere geçicem inş. Rabbim bu yolda yürüyenlerin kucakların boş bırakmasın inş.

Amin kuzum ben 1 ay içtim bense bulantı yaptı ve migrenimi azdırdı çok inş sende yan etki yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…