Cyclo-Progynova Yardım Edin LÜTFEN :(

hayatbu123

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2017
81
470
13
29
arkadaşlar merhaba bu konu 10 yıl önce açılmış fakt cevp verlmıyr inşllah bana ve diğer merak edenlere ışık tutar..4 yıllık evliyim 1 yıl korunduk 3 yıldır çocuk istyrm..prolaktın fazlalıgım vardı 1 ay dostinex 5mg kullndm düzeldi.sonra klomen -çatlatma iğnesi oldum..şimdi de cyclo-progynova kıçullanmaya başladım yumurtlama Lsh düşük oldğnu syledi bu yöntemle hamile kalan var mı adet ne zaman olurum ve yumurtlama günleri ne zamanlar oluyor ? şimdiden herkese teşekkür ederimm anne olmak istiyorum

her gun aynı saatlerde beyaz drajelerden başalayarak içtim 8 gün adet oldum şuan 1.tabletim bitti 7 gün aranın 2.günü bitiyor o kadar açık açık kadar açık pembe hafif akıbtılarm oluyor hayatımda ilk defa akıntının bu renk oldgnu gördüm.tabiki araştırdım bi sonuca varamadm 7 gunluk arada adet mı olmak gerekiyor adet olmazsam hamılelık mı söz konusu tam bi bilgim yok inşallah öyledir kasıklarım hareketli tıpkı ovülasyon gunlerı gibi yaşadgm herşeyı anlatmaya calışıcam yardımcı olurm inşallah.birde bn hayatımda 55 kıloyu görmedim yaşım 22 tartı doğruysa 58 kilodayım acayıp iştahım bitmek bilmeyen bir baş ağrım var hamıle kalırım dıye hap bile içmiyorum...bıde çok grıbım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…