Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora sordunuz muArkadaşlar merhaba. Bu ilacı daha önce adet düzensizliği için kullanan var mı? Benim kesilmeyen adet kanamalarim vardı. Ayda bir kaç kez uzun süreli adet görüyordum. İlacı kullanıp adeti düzene giren var mı ?
Doktor yazdı da zaten halen reglim kesilmedi. O yüzden bı fikir almak istedim kullanan varsaDoktora sordunuz mu
Benimde çok uzun sürüyor ama hiç bişey yazmadı da ondan sordumDoktor yazdı da zaten halen reglim kesilmedi. O yüzden bı fikir almak istedim kullanan varsa
Ya benim baya düzensizdi. 1 ayda 3 kez adet gördüm ve bu durum aylardır böyle. Anemi başladı artik. Çocuk düşünüyorum ama bu şekilde maluk çocuk da olmuyorBenimde çok uzun sürüyor ama hiç bişey yazmadı da ondan sordum
Ama şunu da söyleyeyim, bu benim gezdiğim 4 veya 5. Doktor. Öncekiler bilmiyorum sonuçta bir problemim var ve beni ,hayatımı olumsuz etkiliyor. Pek memnun kalmadım öncekilerdenBenimde çok uzun sürüyor ama hiç bişey yazmadı da ondan sordum
Benim o kadar değil hamile de kalabiliyorum ama 11 12 gün sürüyor kanamamYa benim baya düzensizdi. 1 ayda 3 kez adet gördüm ve bu durum aylardır böyle. Anemi başladı artik. Çocuk düşünüyorum ama bu şekilde maluk çocuk da olmuyor
Bende 2 3 doktora gittim hepsi normal dediAma şunu da söyleyeyim, bu benim gezdiğim 4 veya 5. Doktor. Öncekiler bilmiyorum sonuçta bir problemim var ve beni ,hayatımı olumsuz etkiliyor. Pek memnun kalmadım öncekilerden
Ya bana da fizyolojik olarak bir sıkıntı yok diyorlar ama anladığım kadarıyla kanamanın bu denlli düzensiz olması rahmi yoruyor ve rahim toparlanmakta güçlük çekiyorBende 2 3 doktora gittim hepsi normal dedi
Ve 9 ay önce evlendim evlenmeden öncesine kadar da herseyim çok normaldiBende 2 3 doktora gittim hepsi normal dedi
Zaten evlenince kadının tüm şeyleri değişiyo yaVe 9 ay önce evlendim evlenmeden öncesine kadar da herseyim çok normaldi
Bende kendimde kan pıhtılaşmasından süpheleniyom bence ondan oluyo ama ilaç vermiyolar yaYa bana da fizyolojik olarak bir sıkıntı yok diyorlar ama anladığım kadarıyla kanamanın bu denlli düzensiz olması rahmi yoruyor ve rahim toparlanmakta güçlük çekiyor
Kan pıhtılaşması mutlaka kan testinde belli olurBende kendimde kan pıhtılaşmasından süpheleniyom bence ondan oluyo ama ilaç vermiyolar ya
Çıktı pıhtılaşma ama ilaca gerek yok dedi benim 1 tane de kaybım varKan pıhtılaşması mutlaka kan testinde belli olur
Bence doktorunuzdan memnun değilseniz doğru doktoru bulana kadar şansınızı deneyin. Çünkü hangi doktorun kime iyi geleceği cidden belli olmuyorÇıktı pıhtılaşma ama ilaca gerek yok dedi benim 1 tane de kaybım var
Aynen öyle yaBence doktorunuzdan memnun değilseniz doğru doktoru bulana kadar şansınızı deneyin. Çünkü hangi doktorun kime iyi geleceği cidden belli olmuyor
Evet şuan 2. Kutuyu kullanıyorumİlacı kullanıyo musunuz?
Nasıl durumunuz?Evet şuan 2. Kutuyu kullanıyorum