cyclo pronova ile hamile kalan var mı?

tullymakker

rüzgarınannesi
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
157
8
96
Ankara
Kızlar merhaba ,bu arkadaşımın hesabı,ben de arada kullanıyorum.Sizlere bir sorum var.Kızken de hiç adet görmedim.16 yaşımdan sonra bu ilaçla adet görmeye başladım.Bunu kullanmazsam göremiyorum.Başka bir tedavi olmadan ya da aşılama ve benzeri bir yöntem yapılmadan,sadece bu ilaçla hamile kalabilen var mı?Uzun süre internette olamayacağım o yüzden acil cevap yazabilirseniz çok teşekkür ederim.Bir de ben iki kez aşılama yaptırdım,aşılama ile hamile kaldım ama düşük oldu ikiz bebeklerim.Bir yardım edin lütfen,kimseyle konuşamıyorum.

canı bu ilacın yumurtlamayla bir alakası yoktur bende kullandım bir ara ama sadece adetini düzene sokuyor

canım yaa peki sen hamile kalabildin mi kaldıysan nasıl kaldın ya da hamile olmak için ne yapıyorsun bana önerebileceğin bir şey var mı?

bu ilaçla birlikte serephone adında bir ilaç kullandım yumurlama ilacı o şekilde kaldım ama boş gebelik oldu sonrasında ikinci hamileliğimi yaşadım 9.ayda kordon dolanmasından dolayı ölü doğum olarak sonuçlandı o kendiliğinden oldu şimdi bitkilere başladım hiçbir ilaçtan çare bulamadım adaçayı içiyorum şimdi

ay canım çok üzüldüm inşallah hayırlısıyla evladını kucağına alırsın.Ben de tüp bebek mi yapsam diyorum o ilacı hiç denemedim doktoruma sorayım.

bilmiyorum bende düşünüyorum tüp bebeği ama belki olur diye erteliyorum kaç yıllık evlisin

5 yıllık evliyim iki kere aşılama yaptırdım ikisi de 5.5 aylık canlı doğum yaptım ikizdi bebeklerim 2 saat yaşadılar öldüler Senin durumun daha zor 9 ay hevesle büyütmüşsün bebeğini inşallah hayırlısıyla alırsın bebegini kucagına

Amin canım :)

son bir şey soracağım,adaçayı ne işe yarıyor ? Adaçayı içiyorum demiştin.Bir de incir kürünü,soğan kürünü denedin mi?

denemedim ama başlıcam bu ay onada adaçayı kadınlık hormonu salgılıyormuş rahimi ve yumurtalıkları uyarıyormus

merhaba, bende bu ilac olmadan adet olamıyorum. bizde tedaviye yeni başladık. sizden nasil çocuk sahibi olduğunuza dair bilgi alabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…