Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullandım erken menopozdan dolayı fsh yüksekti tüp bebekten önce düşürmek için değerleriCycloprogynova ilacını verdi dr daha önce duyan kullanan var mı?
Peki nasıl gidiyor tedavi oldunuz mu? Kaç yumurta çıktı etkisi oldu mu ilacın?Bu ilaç yumurtaları aynı boya mı getiriyor acaba? Bana başka amaçla verdi dr ?Ben kullandım erken menopozdan dolayı fsh yüksekti tüp bebekten önce düşürmek için değerleri
Kist mi küçültüyormuş. Doğum kontrol hapı mı bu ? Tam olarak ne işin kullanılıyor? Bana yumurtaları aynı boya getirmek için dedi dr.ben kullandm bu ay . kisti küçültmek için kullandık. transfer olucam bu ay
Tabi tedavi oldum yaklaşık 3 kutu kullandım 21den 16ya düşürdü buda tüp bebek için yeterli oldu... şuan transferim yapıldı kan vermek için günü bekliyorum... benim yumurtalarla ilgili başka ilacım vardı biosteron dhea diye ama bunları özel doktorum verdi ben tüp bebek aşamasını devlette yaptırdım onlar pek ilgilenmedi bu ilaçlarlaPeki nasıl gidiyor tedavi oldunuz mu? Kaç yumurta çıktı etkisi oldu mu ilacın?Bu ilaç yumurtaları aynı boya mı getiriyor acaba? Bana başka amaçla verdi dr ?
Bana yumurtalıkları aynı boya getirmek için dedi. Benim rezervim az zaten hepsi bir anda büyüsün diye sanırım. Ne güzel inş şu an hamilesindirTabi tedavi oldum yaklaşık 3 kutu kullandım 21den 16ya düşürdü buda tüp bebek için yeterli oldu... şuan transferim yapıldı kan vermek için günü bekliyorum... benim yumurtalarla ilgili başka ilacım vardı biosteron dhea diye ama bunları özel doktorum verdi ben tüp bebek aşamasını devlette yaptırdım onlar pek ilgilenmedi bu ilaçlarlasize hangi amaçla verdi ?
Benimde yumurta rezevini çoğaltmak için biosteron dhea ilacını vermişti. Benim ilk demem devlette zeynep kamilde yaptırdım bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah hamileyimdir allah büyükBana yumurtalıkları aynı boya getirmek için dedi. Benim rezervim az zaten hepsi bir anda büyüsün diye sanırım. Ne güzel inş şu an hamilesindirben transfer olamadım döllenmedi yumurtalar. Kalitesiz sanırım. Diğerleri ilaç değil onlar vitamin biosteron ve dhea yı aynı anda mı kullandınız? Erken menepozsa sizin de rezerv düşük ? Nerde yaptırdınız kaç folikül oluştu?