Cycloprogynova ilacı kullanan var mı?

Ben kullandım erken menopozdan dolayı fsh yüksekti tüp bebekten önce düşürmek için değerleri
Peki nasıl gidiyor tedavi oldunuz mu? Kaç yumurta çıktı etkisi oldu mu ilacın?Bu ilaç yumurtaları aynı boya mı getiriyor acaba? Bana başka amaçla verdi dr ?

Peki nasıl gidiyor tedavi oldunuz mu? Kaç yumurta çıktı etkisi oldu mu ilacın?Bu ilaç yumurtaları aynı boya mı getiriyor acaba? Bana başka amaçla verdi dr ?
Tabi tedavi oldum yaklaşık 3 kutu kullandım 21den 16ya düşürdü buda tüp bebek için yeterli oldu... şuan transferim yapıldı kan vermek için günü bekliyorum... benim yumurtalarla ilgili başka ilacım vardı biosteron dhea diye ama bunları özel doktorum verdi ben tüp bebek aşamasını devlette yaptırdım onlar pek ilgilenmedi bu ilaçlarla 🙈 size hangi amaçla verdi ?

Tabi tedavi oldum yaklaşık 3 kutu kullandım 21den 16ya düşürdü buda tüp bebek için yeterli oldu... şuan transferim yapıldı kan vermek için günü bekliyorum... benim yumurtalarla ilgili başka ilacım vardı biosteron dhea diye ama bunları özel doktorum verdi ben tüp bebek aşamasını devlette yaptırdım onlar pek ilgilenmedi bu ilaçlarla 🙈 size hangi amaçla verdi ?
Bana yumurtalıkları aynı boya getirmek için dedi. Benim rezervim az zaten hepsi bir anda büyüsün diye sanırım. Ne güzel inş şu an hamilesindir😍ben transfer olamadım döllenmedi yumurtalar. Kalitesiz sanırım. Diğerleri ilaç değil onlar vitamin biosteron ve dhea yı aynı anda mı kullandınız? Erken menepozsa sizin de rezerv düşük ? Nerde yaptırdınız kaç folikül oluştu?

Bana yumurtalıkları aynı boya getirmek için dedi. Benim rezervim az zaten hepsi bir anda büyüsün diye sanırım. Ne güzel inş şu an hamilesindir😍ben transfer olamadım döllenmedi yumurtalar. Kalitesiz sanırım. Diğerleri ilaç değil onlar vitamin biosteron ve dhea yı aynı anda mı kullandınız? Erken menepozsa sizin de rezerv düşük ? Nerde yaptırdınız kaç folikül oluştu?
Benimde yumurta rezevini çoğaltmak için biosteron dhea ilacını vermişti. Benim ilk demem devlette zeynep kamilde yaptırdım bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah hamileyimdir allah büyük 🙈 aynen sayılıydı yumurta rezervim bir tarafta 4 bir tarafta 6ydı. Benim ilaç gonalf 300den 375 çıktı 14 gün kullandık 6 tane yumurta toplandı 4ü 5.güne geldi ama sadece 1i iyiydi oda transfer oldu diğerleri imha edildi.... darısı başına inşallah canım

Ben kullandım kizlar t rahim ameliyati ve rahim genicletmesi yapildi bana ondan snra adetim duzenlensin hormonlarım bozulmasb diye berildi ama prolaktin gene 50 kafayiyicem

Kızlar bu ilaca bende adetin 4. Günü başladım bir hafta kullandım tektar adet oldum doktor normal dedi siz de de böyle bir durum oldu mu ikinci adetten sonra transferi bekliyoruz

Back
X